Лоха душать повільно

13 вересня 2022, 19:20
Коли розводять лоха, роблять так, щоб він зміг зрозуміти свій провал, тільки після того, як залишиться без штанів.
Володимир Путін
Мабуть, прийнято рішення давити Путіна повільно, вважає Ейдман / Reuters

Після епічного провалу російської армії в Харківській області мало у кого залишилися сумніви, що якби українці отримали в достатній кількості західну наступальну зброю, гнали б окупантів до самої Москви. Але у колективного заходу інша стратегія.

Лідери західних країн побоюються, що Путін, зрозумівши, що йому хана, застосує ядерну зброю. Війну він таким чином не виграє, але число її жертв зросте багаткратно.

Тому, мабуть, прийнято рішення тиснути Путіна повільно, щоб він зрозумів, що йому кінець тільки тоді, коли вже нічого страшного зробити просто фізично не встигне.

відео дня

Терориста, який захопив заручників, теж довго убовтують, а потім різко гасять снайперською кулею. Коли розводять лоха, роблять так, щоб він зміг зрозуміти свій провал, тільки після того, як залишиться без штанів.

Захід душить Путіна повільно, але невідворотно. З нового року у Росії віднімуть більшу частину нафтодоларів, тобто платити пригожинсько-кадировським ордам просто нічим буде.

Розрахунок зрозумілий. У якийсь момент, практично непомітно кількість військових і економічних проблем, створених путінському режиму, перейде в якість.

І він швидко (в російських історичних традиціях за кілька днів) завалиться несподівано для Путіна, щоб той не встиг наостанок влаштувати ядерну катастрофу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти