Людожерська Росія: як Кремль демонструє класичний приклад тупого саморуйнування

26 березня 2022, 11:34оновлено 26 березня 2022, 18:04
Опір України буде тільки посилюватися. А якщо поляки за підтримки США зайдуть на Західну Україну, то ЗСУ отримають можливість наступати і звільняти території.
Путін, Кремль
Кремль намагається звідусіль зібрати ресурси, але вони закінчуються / Фото Reuters

Кремль нині демонструє класичний, гідний підручників приклад тупого саморуйнування.

Агресору, який напоровся на несподівано ефективний опір ЗСУ, катастрофічно не вистачає сил на фронті. Але все ж за планом, найхитрішому з усіх путінських. Відповідно, оголосити мобілізацію Кремль не може, бо Його ж, Кремля, оскаженіла пропаганда переконала росіян у непереможності російської армії. І замість спішного згортання агресії депутати в Держдумі марять щодо нападу на Польщу, Прибалтику і Казахстан.

Ну да, ну да... ось зараз ми завоюємо весь світ. Як тільки від Чорнобаївки оговтаємося…

відео дня

До речі, знаєте, в чому феномен цього аеродрому під Миколаєвом? Орки туди заходять, тому що це єдиний майданчик для зльоту/посадки вертольотів. Орків, в тому числі, генералітет, накривають нашим "Градом". Орки ведуть вогонь у відповідь і рапортують по команді, що все: українські вогневі точки придушені, артилерія противника знищена на 120%. А інакше як-вони ж друга армія галактики. Ну, раз знищена, то на аеродром сміливо заходить нова порція "визволителів". Наші їх знову накривають, благо мета пристріляна. І чорнобаївський "День бабака" триває.

Однак до основної теми. Судомні рухи Кремля очевидні: якщо мобілізація в Росії буде там сприйнята як капітуляція перед Україною, то треба перекинути сили з інших регіонів. Наприклад, з Сирії. Але вербування сирійських найманців послаблює режим Асада, і той вже б'ється в істериці, благає Путіна не вибивати з-під нього табуретку.

Гаразд, тоді направимо в Україну військових з Нагірного Карабаху. Але тут же активізується Азербайджан і починає свій наступ. Тепер істерить Пашинян, обіцяє розслідувати бездіяльність російських "миротворців". Так раніше треба було думати, ще коли визнавали людожерську Росію гарантом миру в регіоні.

читайте такожВійна з Росією надовго: чому Україні рано розслаблятисяАга, раз з Нагірним Карабахом проблеми, то зараз Кремль тягне в Україну гарматне м'ясо з Абхазії і обох Осетій. І безвольними національними зрадниками виявляться керівники Грузії, якщо не скористаються унікальним шансом для відновлення своєї територіальної цілісності.

Кремль намагається зібрати сили звідусіль. Але дутого величі у нього куди більше, ніж реальних ресурсів. Адже вони навіть свої безпілотники і ракети ліпили з імпортних комплектуючих. Ситуація стискається, як шагренева шкіра. Або тришкін каптан, так для росіян зрозуміліше.

Коротше, цугцванг настільки очевидний, що перейнялися навіть Шойгу з Герасимовим, які чи то ховаються від панікуючого Путіна за лікарнях, чи то мужньо, за російською офіцерською традицією, присіли на склянку.

А опір України буде тільки посилюватися. Зверніть увагу: Польща, довірений партнер США По Східній Європі, виступила з ідеєю миротворців на Західній-відносній мирній Україні. І тут же Байден, виступаючи перед американськими десантниками в польському Жешуві, натякнув, що вони своїми очима зможуть побачити, як мужньо українці відображають агресію.

Якщо поляки за підтримки американців зайдуть для підтримки правопорядку на Західну Україну, то знаходяться там частини ЗСУ отримають можливість наступати, звільняючи окуповані території.

Перша кісточка доміно - провал бліцкригу проти України - вже впала. Решта почнуть сипатися все швидше і швидше. А Карфаген - він ні при чому, навіщо його руйнувати?

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти