Брехливий і жадібний психопат намагається "плюнути у вічність"

25 грудня 2021, 07:45
Поки Путін дихає - від нас він не відчепиться... які б і хто йому не давав "гарантії безпеки"
Путина
Путін намагається "плюнути у вічність" / Фото Reuters

Діалог приречених

або... "ніхто не хотів спотикатися..."

"... Україну створив Ленін, коли створював Радянський Союз..."

відео дня

"... Захід повинен дати гарантії безпеки Росії - негайно і зараз, а не вимагати їх від нас..."

"... Росія нікому не загрожує, нас хочуть зробити стороною конфлікту в Україні, але ми цього не допустимо..."

"... на цих територіях створюється анти-Росія... завозиться сучасне озброєння, накачується населення.... і як нам з цим жити?"

"... президент Зеленський потрапив під вплив нациків..."

"... про те, що в Україні звучить слово "війна": враження, що там готують третю військову операцію і попереджають нас - не втручайтеся, однак, ми повинні реагувати..." (с)

23.12.2021

В. Путін

щорічна "велика" пресконференція президента РФ для представників російських і закордонних ЗМІ...

Це ось все основне, що дрібнотравчасте чекістське мудило з бандитськими замашками наплело щодо України.

Тут навіть коментувати особливо нічого.

Брехливий і жадібний психопат, начитався псевдоісторичних "вишукувань" письменника Бушкова... намагається "плюнути у вічність"... не більше.

читайте такожПутін остаточно втратив зв'язок з реальністю: ресурсів для війни немаєПутін не стільки смішний у своєму ідіотизмі, наскільки небезпечний, всього лише з однієї простої причини - він працює не слюсарем в ЖЕД, а править величезною країною від імені кримінально-чекістського конгломерату цієї ж країни... Його малограмотне з усіх боків бурмотіння варто розглядати серйозно виключно з цієї точки зору.

З усього, що він наговорив з "українського питання", ми самі можемо зробити кілька висновків.

1. Поки Путін дихає - від нас він не відчепиться... які б і хто йому не давав "гарантії безпеки"... Тому, тверезо оцінюючи перспективи, слід розуміти - Кремль не тільки стає екзистенціальним ворогом нашої країни вже сьогодні, але й у майбутньому.

2. Заради "остаточного розв'язання українського питання" він готовий практично на все, включаючи такі дії як - брехня і масові вбивства. І мова не про війну як таку... мова про те, що нам (в сенсі - Україні) з месьє Путіним не ужитися поруч... ніяк і ніколи. Іншими словами - або ми його, або він нас.

3. У нас є шанс перемогти цього придурка, якщо ми станемо для нього "кісткою в горлі", якою він подавиться... бо намагатися "ковтати" нас він не припинить... Процес підвищення ціни для нього за "поглинання" України має стати перманентним і постійним... і Путін повинен знати про це...

4. Стратегія в стилі "домовитися десь посередині" щодо нинішнього Кремля... порочна і помилкова спочатку... бо жодних "посередині" Кремль не хоче і не бажає (ну або, виключно як перепочинку...). Йому від України треба все і відразу... Компроміси тут просто марні.

читайте такожЧому частина путінських пропозицій буде прийнята5. Для того, що б у нас з'явився вище позначений шанс... ми дійсно повинні стати анти-Росією, але не фрагментарною, а тотальною... У всіх сферах життєдіяльності... від бізнесу, економіки... до культури, соціального устрою і шоубізнесу. Рвати з Росією доведеться в усіх напрямках... Інакше, нас просто "задавлять масою"...і теж, в усіх напрямках. Ситуація, коли "тут воюємо, а тут не воюємо, а там взагалі - рибу загортаємо" - просто не прийнятна, вона однозначно веде до поразки.

І останнє.

Головний висновок з виступу Путіна такий - вже не важливо, збирається він вдератися або не збирається... бо сам Путін досить чітко позначив власне розуміння "розв'язання української проблеми" і намір її вирішити, яке не залишає нам жодних можливостей типу "заглядати йому в очі", "домовлятися" або "шукати компроміси".

Йдеться про наше власне виживання як самодостатнього народу...

"Вже винен ти тим, що хочеться мені їсти. Сказав... і в темний ліс ягня потягнув"...

Наше завдання не стати цим самим ягням... а залишити цього ганебного вовчака без іклів... повибиваючи йому їх.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти