Маркування товарів компаній-спонсорів окупантів: нарешті це сталося

19 квітня 2024, 20:36
419
Сьогодні в Україні працюють сотні компаній, які продовжують платити податки в Росії, з яких роблять ракети якими нас вбивають.
Маркування товарів компаній-спонсорів окупантів: нарешті це сталося
Колаж: Главред, Фото: Рixabay/macoyv, Рixabay/mrobenalt

Нарешті це сталось. В парламенті зареєстрували законопроект, який буде маркувати продукти компаній, що працюють в РФ.

В 2014 активісти Опори проводили купу акцій протесту в мережах, щоб помічати товари з росії. Їм вдалося досягнути успіху, і біля кожного такого товару був цей напис. Пізніше більшість компаній замінили ці товари і російські товари почали зникати з полиць.

Сьогодні в Україні працюють сотні компаній, які продовжують платити податки в Росії, з яких роблять ракети якими нас вбивають. Але українці не мають цієї інформації і часто не знають, що, наприклад, пепсі активно працює в рф.

відео дня

Водночас, МакДональдс вийшов в перші тижні вийни. Вдумайтесь як це виглядає, одні компанії пішли на збитки, бо підтримали нас. А інші заробляють і в нас, і в них. Де справедливість? Хто буде виходити з рф, коли в цьому немає ніякої користі.

Сподіваюсь рада швидко прийме цей законопроект - і всі хто не вийшов з рф, будуть визначатись, де їм краще працювати. Українські покупці мають право карати такі компанії не купуючи їх товар, і винагороджуючи тих, хто собі в збиток вийшов в знак нашої підтримки.

Хто такий Віктор Андрусів

Віктор Андрусів – політичний і громадський діяч, заступник голови Донецької військово-цивільної адміністрації з гуманітарних питань (2015-2016), радник голови Міністерства внутрішніх справ України та керівника Офісу президента, виконавчий директор Українського інституту майбутнього (2016-2020). Нині – боєць ЗСУ, пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти