Масштабна провокація якраз в стилі Кремля: тупо, криво і незграбно

2 березня 2023, 14:07
Це очевидна провокація. Я навіть не буду писати про те, що не буває ДРГ з 50 осіб. Ні за якими нормами ЗСУ не передбачено.
російські військові
Кремль провів у Брянській області масштабну провокацію, вважає Сазонов / Міноборони РФ

Схоже, ми маємо справу з масштабною російською провокацією. Телеграм-канали та ЗМІ в РФ повідомляють про прорив української ДРГ в Брянську область. Про це ж пише і тамтешній губернатор Богомаз.

Пишуть, що прорвалися орієнтовно 50 українських бійців в Климовський район, розділилися на дві групи, які пішли на Любечани і Сушани.

Пишуть, що розстріляли цивільну машину, взяли заручників, місцеві розбігаються або замикаються в будинках. Ще обстріляли шкільний автобус.

відео дня

Це очевидна провокація. Я навіть не буду писати про те, що не буває ДРГ з 50 осіб. Ні за якими нормами ЗСУ не передбачено. Це якраз специфіка роботи нашого підрозділу і тут я темою володію. Не буває так.

Друге - занять у школах там немає вже деякий час, і шкільні автобуси з дітьми не їздять. Цей фейк роспропаганда швидко видалила. Головне - Оперативне командування "Північ" ЗСУ ще тиждень тому попереджало про підготовку подібних провокацій з боку росармії.

І наші спостерігачі бачили по той бік кордону людей у камуфляжі типу українського пікселя. Мабуть, готувалися. Загалом, масштабна провокація якраз в стилі Кремля.

Зроблено тупо, криво і незграбно. Що не завадить їм кричати на повний голос з усіх міжнародних трибун і зі своїх телеекранів про українську агресію.

Цілі очевидні. Поставити під сумніви чи на паузу постачання західного озброєння Україні та мобілізувати стадо на "захист рідної землі від агресора". Захід не повірить. Своє стадо - цілком може проковтнути. Тільки не факт, що прийде в стан діяльної люті. Швидше за все ще сильніше злякається. Крапка.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти