Майдан-3: міфи і реальність

5 березня 2024, 08:10
Українцям своє робити. Юсов, як ніхто, розуміє, що Майдан за чиїмось особистими примхами зробити неможливо.
Майдан-3: міфи і реальність
Чи буде новий Майдан в Україні? / УНІАН

Речник ГУР Андрій Юсов публічно заявив про Майдан-3. Відразу посипались коментарі різного штибу - від "влада відволікає" до "все пропало і що робити". Перш за все, заспокоїтись і думати на холодну голову. Напевно в ГУР є інформація про підготовку проекту Майдан-3 на лубянці і в кремлі. Є великі списки істот, які в цьому задіяні в Україні. Прикро, але це не тільки блогери і боти. Нажаль, дуже багато кротів знаходяться на різних рівнях вертикалі влади.

Юсов також каже, що вони прогнозують пік цього активного заходу ворога - по дестабілізації в Україні - на травень. Чому саме на травень? Тому що після 20 травня президент Зеленський, з міркуваннь кремлівських технологів, втрачає легітимність. Мацква буде качати цю тему через пропагандистські канали, блогерів, ботів та інших своїх посіпак в Україні. Треба нам уважно стежити за тими, хто буде качати цю тему в політиці.

Тоді без зайвих сумнівів чипляти їм на лоба тавро "ЗРАДНИК".

відео дня

Наш народ має читати, перш за все, Конституцію. З цього приводу є стаття 108. Де написано наступне: "президент діє доти, доки на посаду не прийде новообраний". Прецедент вже був. В грудні 2004 року Кучма пересидів термін своєї легітимності з поважної причини: був Померанчевий Майдан і третій тур виборів. Зараз у президента привід продовжувати виконувати свої обов’язки після 20 травня куди вагоміший. Україна в полум’ї війни, чергові вибори неможливі, а Зеленський єдиний обраний на останніх виборах легітимний лідер країни і ВерхоГлав. Він за Конституцією залишається легітимним президентом до наступних виборів і обрання нового президента. Хоча Президенту не зайвим буде звернутись за роз’ясненням до Конституційного суду, а Раді прийняти Резолюцію, або Постанову - про перенесення виборів.

Шановні українці, тому хто буде після 20 травня качати тему легітимності президента Зеленського сміливо затикайте писок. Бо це або зрадник, або дурень, який розхитує човен в Україні разом з кремлівськими дегенератами.

Але українцям своє робити. Юсов, як ніхто, розуміє, що Майдан за чиїмось особистими примхами зробити неможливо. Майдан це народний дух, який від тиску на кнопку у самому високому кабінеті мацкви, чи Вашингтону ніколи не виникне. В ГУР, СБУ і на Банковій - добре обізнані, що це черговий мерзотний конструкт луб’янських і кремлівських винахідників. Які навіть за двадцять років не здатні второпати що таке Майдан. В їх уяві це все створено у Лендлі в кабінетах ЦРУ. Впевнений, що після гучного провалу цієї чергової масштабної провакації кремлівців-фсбешників… На мацкві в них розуму не додастя.

Світ чогось звик дивитись на режим путіна, як на якесь дуже потужне і міцне утворенн, який зовні нагадує міфічних велетнів. Але насправді це Геракл, чи Самсон, який геть позбавлений імунітету і здохне та розсипиться від раптового слабкого протягу.

Кремлівський режим на 25 років випав з світових історичних процесів і на відміну від світу, рухався виключно в минуле. Повний назад! Рівень компетентності у путінського режиму давно залишився в минулому. Вони не здатні адекватно оцінювати процеси і події навколо. Колективний розум диктатора має великі розбіжності з реальністю. Продукувати нові конструктивні творчі концепти і ідеї для розвитку суспільства і країни кремль теж не здатен. Крім того, диктаторські і тиранічні режими в сучасному світі довго не живуть, бо їх душить економічний зашморг. На тлі цього, виникає багато інших чинників, які в сукупності значно переважають життєву здатність диктатури, або тиранії. В підсумку, Геракл залишається без імунітету і гине навіть від власних соплів.

В цьому сенсі Україні і Світу пощастило!.. Ця нелюдська кремлівська падлюка з його виродками довго не протягне!

Хто такий Юрій Радухін

Юрій Радухін - публіцист, політичний експерт, експерт-аналітик Інституту Національних Інтересів.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти