Медведєв перебрав на себе роль мертвого Жириновського

13 серпня 2022, 06:43
1003
Ми маємо максимально сприяти тому, щоб ці погрози були донесені до кожного європейця. І щоб ними було зроблено правильні висновки.

Обстрел российскими оккупантами Запорожской АЭС
Путин шантажирует мир, требуя переговоров / Энергоатом, УНИАН

До обстрілів Запорізької АЕС як невербальної складової нового меседжу Кремля для союзників додався вже і вербальний складник. Медведєв прямо озвучив погрозу атакувати АЕС на території Європи.

"Не следует забывать, что и в Европейском союзе есть атомные станции. И случайности там тоже возможны".

відео дня

Путін дедалі наполегливіше натякає союзникам на своє бажання негайно розпочати переговори. Прямо він сказати, звісно, не може. Однак інших варіантів, фактично, немає.

Напад на Україну зайшов в глухий кут: або все рухається до поразки, або треба оголошувати тотальну мобілізацію - і це жорстко вдарить по підтримці Путіна. Росіяни хочуть, щоб Росія переможно воювала і мародерила, - але категорично не згодні йти воювати самі.

Отже, поки можна пропетляти між цими двома небажаними альтернативами, Путін намагається це зробити.

А Медведєв таки дійсно перебрав на себе роль мертвого Жиріновського: безсоромно і безпардонно озвучувати погрози і шантаж Кремля.

От з таких заяв другої особи Росії (нехай і безпросвітного алкаша) європейці мають наочно зрозуміти, чому їхні уряди підтримують Україну, шлють сюди зброю, надають фінансову та іншу допомогу. Бо це захист власних громадян країн ЄС. Ми маємо максимально сприяти тому, щоб ці погрози були донесені до кожного європейця. І щоб ними було зроблено правильні висновки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти