Помста Путіна, або Як затримали Медведчука

12 квітня 2022, 22:51
Медведчук – один із тих, через кого Путін вляпався в безнадійну війну в Україні, фактично поховавши свою недоімперію і своє місце в історії.
Путін розчарувався в Медведчуку
Путін мстить Медведчуку як одному з тих, через кого він припустився фатальної помилки

За моєю інформацією, Медведчук свого часу втік з-під домашнього арешту в Білорусь, а звідти, зрозуміло, перебрався у свій маєток в Крим.

І як же його звідти витягли? З лігва ворога?

Є у мене версія.

відео дня

читайте такожЧи є арешт Суркова ознакою швидкого "палацового перевороту" в Росії

Не секрет, що Путін просто розлючений тим, що його дезінформували щодо проросійської "п'ятої колони" в Україні, про те, що російські війська українці зустрічатимуть квітами, і захоплення України завершиться через чотири дні (саме на стільки РФ закривала небо в своїх південних областях).

А насправді гроші, що виділялися на агентуру і проросійський вплив, тупо всі пиляли – починаючи з Москви і закінчуючи Києвом. Медведчук у цій схемі розпилу грав ключову роль.

В результаті Путін вляпався в безнадійну війну, фактично поховавши і свою недоімперію, і своє місце в історії.

Зараз у РФ триває розслідування цієї ситуації. Заарештований один із начальників ФСБ, який курирував цю діяльність. Начебто заарештований Сурков – небезкорисливий ідеолог процесу.

читайте такожЧому Путін розумний, але тупий

А Медведчука в Росії заарештовувати не стали. Путін настільки в ньому розчарувався, що дав команду віддати його Україні. Така помста КДБ-біста КДБ-бісту.

Як вам така версія?

Між іншим, те, що ФСБ не охороняла Медведчука, не означає, що витягнути його з ворожої території було зовсім просто. Але вийшло начебто якісніше, ніж з суддею Чаусом.

Олександр Кочетков, політичний аналітик

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти