"Метод сервелата" не спрацював: чому важливо скоріше закінчити війну в Україні

17 квітня 2022, 09:14
Знаменита стратегія покрокових геополітичних провокацій Путіна не спрацювала. Цим скористався Захід і відповідає на кожен крок агресії РФ.
війна в Україні
Україні потрібна допомога, щоб закінчити війну / Фото Reuters

У цій російсько-українській війні знаменита стратегія покрокових геополітичних провокацій Путіна - "метод сервелата" (Грузія, Крим, Донбас і т.д.), на жаль, для Кремля не спрацювала.

Тепер уже американці успішно використовують цей метод, всебічно нарощуючи військово-технічну допомогу Україні швидше, ніж Кремль посилює ескалацію війни. На кожен крок агресії Росії Захід відповідає сильнішою реакцією і допомогою.

Україна дуже швидко пройшла шлях від перших маленьких партій "Джавелінів" до використання в бойовій обстановці кращих зразків Західної оборонної техніки та космічної логістики. Тепер прийшла черга американських могутніх дронів MQ-9 Reaper і важкої артилерії. Всі країни світу на чолі з США пишаються тим, що постачають Україні військову техніку. Навіть Німеччина навчилася відкрито допомагати Україні.

відео дня

Українська армія дуже швидко пройшла шлях від запеклих прикордонних боїв з ворожою російською армією до яскравих оперативно-тактичних операцій і цільового знищення флагмана Чорноморського флоту крейсера "Москва".

Весь світ вражений мужністю і майстерністю української армії.

Поєднання мужньої професійної української армії з гідним політичним керівництвом на чолі з президентом Зеленським і наполегливим патріотичним українським народом, який, як один, став на захист своєї Батьківщини, робить нашу країну непереможною.

читайте такожЧому Росії не вдалося придушити Україну в один дотикАле для того, щоб остаточно перемогти ворога - російського агресора, вигнати його з нашої країни, нам потрібна потужна, інтенсивна і смілива військово - технічна допомога провідних країн світу.

Наша справа праве, перемога буде за нами!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти