Мирні плани від Берліна: що варто знати

14 вересня 2024, 06:10
480
Ні про яке хороше солодке життя з Росією не може йти мова.
Мирні плани від Берліна: що варто знати
Мирний план Шольца / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, пресслужба Європарламенту

Часто стали чути ми різні пропозиції від Берліна, якісь мирні плани, суть яких полягає в тому, що давайте якось зупинятися, тому що нам терміново потрібно торгувати з Росією, і ми хочемо повернутися в старі добрі часи, коли за рахунок України (а зараз на кістках вже українців) будемо добре жити, смачно їсти, використовуючи дешеві енергоресурси Росії.

Я думаю, що до наших західних партнерів потрібно донести одну просту думку: шановні, ні про яке хороше солодке життя з Росією не може йти мова у вас, тому що його не повинно бути і його не буде. Оскільки ваші активи відомі, як і родовища, з яких ви качаєте сировину з Росії. І поки ви, шановні, не вирішите наші маленькі питання (військова допомога Україні, кордони 91 року (е можна організувати через хаос в Росії), членство України в НАТО та ЄС), якісь "хулігани" постійно будуть довбати ваші родовища та активи на території Росії і багато чого іншого.

Але звичайно ж такі питання можуть бути вирішені дуже швидко якщо Україна стане членом НАТО та членом ЄС, причому, не за 10 років, а за 5 і бажано в дуже прискореному темпі, тому що нам потрібно багато ресурсів.

відео дня

Усі ці ваші казки про "європейську сім'ю" нам звичайно вже по барабану. Немає там ніякої європейської сім'ї. Є чистий бізнес. Але якщо ви цинічно про чистий бізнес то й у нас чистий бізнес. Ні про яке багатство у вас мови не буде йти. Торгувати з Росію ви тільки зможете в одному випадку – коли Україна стає членом ЄС і НАТО. Тільки тоді у України з’являться ресурси, щоб знайти цих "хуліганів", які вибивають ваш підприємства на території Росії, створюють диверсії і не дають вам спокійно жити. Тільки зі стандартами НАТО та великими грошима це можливо зробити.

В інших випадках, дорогенькі мої, допомагайте, бо по-іншому, я бачу, ви не розумієте. Тільки "добрим словом і пістолетом" вибивати і прочищати вам мозок в різних Берлінах, Парижах та інших хороших місцях, які вирішили, що вони можуть повернутися в солодке життя за рахунок українців.

Хто такий Тарас Загородній

Тарас Загородній - політтехнолог і експерт. Понад двадцять років займається політичним консалтингом, брав участь у виборчих кампаніях в якості політтехнолога, веде блоги в українських ЗМІ. Також його запрошують на політичні ток-шоу в якості експерта.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти