Мобілізаційна міграційна криза набирає обертів

26 вересня 2022, 08:35
Зараз з міграційного приводу зовсім необачливо і легковажно поводиться Німеччина, оголосивши що готова прийняти мобілізаційних мігрантів-росіян.
Мобилизация в России, призов, российские военные, чемодан, самолет
Мобілізаційна міграційна криза набирає обертів / ua.depositphotos.com, pixabay.com

Після оголошення кремлем мобілізації, від мордору для зовнішнього світу існує дуже небезпечна тенденція. Росіянці - намагаючись уникнути мобілізації, фронту і неминучої смерті… прогнозовано намагаються масово втекти з раші. Розбігаються переважно в суверені національні країни пострадянського простору.

Під повзучу мирну окупацію біженців з РФ попали поки здебільшого Грузія, Казахстан і Вірменія. За декілька днів в Грузію від мобілізації втекло майже мільйон росіянців. Якщо тенденція збережеться, так незабаром в маленькій Грузії біглих росіянців буде більше, ніж корінного населення чисельно невеликої нації- власне грузинів.

Країни Балтії напередодні ініціювали візові обмеження для проникнення росіян на свої території.

відео дня

Зараз з міграційного приводу зовсім необачливо і легковажно поводиться Німеччина, оголосивши що готова прийняти мобілізаційних мігрантів-росіян без будь яких обмежень. Нещодавно міграційна криза на кордонах Білорусі з країнами Евросоюзу дуже налякала Німеччину. Доречні, теж штучно влаштована кремлем. Також Евросоюз налякала цілком можлива в майбутньому міграційна криза… Як наслідок терористичного голодомору, штучно створеного ра**истами шляхом блокування вивезення зерна і олії з України.

Але мобілізаційна міграційна криза, яка зараз набирає обертів, Евросоюз і деякі пострадянські країни зовсім не засмучує. Хоча вона може мати самі непередбачувані негативні наслідки. Тому що становить прозору загрозу національній безпеці цих країн.

Досвід новітньої історії засвідчує, що відносно великі скопичення мігрантів з Росії в країнах Заходу і в Ізраїлі… Завжди обертаються потраплянням міграційних осередків росіян під великий вплив спецслужб мордору. Що відбивається на їх провокаційній поведінці та намаганні впливати на уряди і політику в цих країнах.

Яскравим прикладом є захоплення Конгресу США 6 січня 2021 року. Дві третини цих штурмовиків Капітолійських пагорбів становили організації російских мігрантів. Сьогодні вже ні для кого не є таємницею, що Трамп - це кремлівська маріонетка, яка прийшла до влади за допомогою і на горбу кремля; кремль був кровно зацікавлений, щоб Трамп залишився на другий президенський термін. Російські мігранти, організовані за гроші ФСБ його агентами в США, намагались створити державний переворот навіть в такій могутній країні, як США.

Ізраїль на тлі семи місяців війни в Україні, теж не знає спокою від вуличних акцій російських мігрантів, які висловлюють свою активну позицію підтримки брудної путінської війни. Впливаючи на суспільну думку і залучаючи на свої акції корінне населення Ізраїлю. Звичайно, впливаючи на уряд Ізраїлю, який до цього часу так і не спромігся надати хоч якусь військову допомогу Україні.

У Ізраїлю є військове обладнання, яке зараз вкрай необхідне Україні. Зокрема засоби ППО і ПРО!

Влітку Путін почав організовувати енергетичну кризу в Европі. У Німеччині і Франції за цей час відбулося вже декілька потужних мітингів, де від урядів країн вимагали припинити підтримку України і відновити постачання дешевих углеводів з мордору… Налагодивши стосунки з Росією.

Це тільки декілька прикладів поведінки російських мігрантів в країнах Заходу. Але всі вони засвідчують, що на тлі безлічі корумпованих кремлем політиків Европи, саме російська міграція є другим інструментом в руках кремля для розхитування і розколу Евросоюзу.

Зараз геть не зрозумілою є міграційна політика уряду Шольца. Хіба німці не розуміють, яку потенційну загрозу становить зростання кількості російських мігрантів в їх країні для національної безпеки Німеччини!?

Мобілізаційна міграційна криза, створена Путіним, крім хаосу привнесе в Світ нове явище!.. Повзучу міграційну мирну окупацію росіянами територій інших держав, і асіміляцію населення корінних народів цих країн росіянами! Тобто наступним етапом розвитку міграційної мобілізаційної кризи стануть національні демографічні кризи. Всі наслідки цього явища поки важко передбачити, але всі вони будуть негативні!

Це 100%!

P.S. З іншого боку, чим більше росіян втече від мобілізації, тим легше буде українскій налагодженій військовій машині перемолоти агресора. Хоча HIMARS байдуже скільки росіянців знищити одноразово по кущах і окопах - 300 їх буде, чи 3000!

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти