Міцна промова президента у Мюнхені

19 лютого 2022, 20:47
Ця промова демонструє, що на чолі нашої держави людина, яка не хоче бути Чемберленом у Мюнхені або не має такого вибору.
Міцна промова президента у Мюнхені
Володимир Зеленський під час промови в Мюнхені / president.gov.ua

Міцна промова президента у Мюнхені.

"Сита" Європа за можливість бути "стабільною" із задоволенням просидить на терасах ще одну війну допоки РФ "Ізоляцію" не побудує на території ЄС. Ані Макрон, ані Шольц не готові знайти в собі Джонсона і вжити конкретних заходів, окрім декларацій про наміри.

читайте такожЗеленський закликав "сказати правду" про вступ України до НАТОСвого часу держава Ізраїль, зробивши певні кроки для того, щоб сусідні країни-агресори мали підстави вважати, що на суверенній території, яку вони намаються знищити за допомогою сімох армій, є хоча б можливість ядерної зброї, отримала більше, ніж могла розраховувати під час безкінечних самітів та круглих, квадратних, вузьких чи широких столів перемовин. Багато хто з наших громадян вже може не побачити тих санкцій, які запроваджуватимуть світові гаранти стабільності, лише у разі нападу РФ. Санкції - це спроба повернути правила, а не життя.

відео дня

Там в ЄС ніхто не знає, що відчуваєш, коли лунають конкретні дати нападу на твою державу, на твій простір, і твоє життя. Ця промова демонструє, що на чолі нашої держави людина, яка не хоче бути Чемберленом у Мюнхені або не має такого вибору.

Європейський союз має непорушні гарантії, що завтра вранці його громадян не розбудять вибухи, наступ, військова агресія. Ми таких гарантій не маємо. А тому такі виступи мають змусити Європу прокинутись раніше, аніж РФ військовим ударом змусить прокинутись нас.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти