Московська імперська фанаберія полізла з усіх щілин

7 грудня 2022, 19:07
Московський журналіст почувається "громадянином світу", тому може вчити інші народи дотриманню прав людини, у тому числі "свободі думки".
Теканал Дощ, Латвія
Після відкликання ліцензії редакція "Дождя" повинна була вибачитися, вважає Морозов / https://ua.depositphotos.com / і скріншот з відео

Сумний підсумок в "кейсі Дождя". Після відкликання ліцензії редакція мала хороший шанс вибачитися ще раз перед аудиторією, перед великою групою російських опозиційних медіа, що знаходяться в Латвії, перед урядом Латвії і Євросоюзом в цілому, які надають підтримку російським медіа у вигнанні і заявити, що редакція сподівається, що ліцензія буде відновлена.

Але так не вийшло. Вийшло набагато, набагато гірше.

Московська імперська фанаберія полізла з усіх щілин.

відео дня

Московський журналіст відчуває ж себе "громадянином світу", тому може вчити інші народи дотриманню прав людини, в тому числі "свободі думок".

Тихон навіщось наговорив про "абсурдне рішення". Просто якась загадка: адже Тихон - розумний, і всі вони там цілком розумні, і "Дождь" як медіа-інституція потрібен і робить свою справу непогано.

Чому треба розмовляти з урядом Латвії "через губу"?

За добу ліберальні доброзичливці "Дождя" написали тонни зневажливих, глузливих постів про Латвію, яка "зневажає" і т.д. мовляв, туди релокуватися не можна, в колишній околиці нашої імперії нас не люблять.

Ну,як так?! Ні, ми цю фанаберію ніколи не зживемо. Б'єшся-б'єшся, обґрунтовуючи, що можлива "переробка досвіду" і припинення цієї фанаберії, - і опа! все під нуль.

Мабуть, мають рацію ті, хто говорить, що треба просто зірвати до фундаменту всю цю мск, інакше нікому життя не буде.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти