"Мрії" і реальність українського оборонпрому

8 листопада 2022, 08:55
Антонівці, почніть нарешті ставити перед собою реалістичні цілі.
літак, ан-225, Мрія
Літак Ан-225 Мрія / ntonov.com

КБ " Антонов "заявило, що добудує за 500 млн євро другу "Мрію". Причому в якомусь секретному місці. Ці ідіоти натякають, що це місце ще й в Україні. Враховуючи, що на Антонові довгі роки зливали секретну інфу росіянам, то ФСБ там напевно іржало як коні, коли читало про ці секрети. Краще б ви в секретне місце напередодні війни перемістили "Мрію", коли цілому "гігантові" світового автопрому, що за останні 6 років не виробив жодного літака, не вистачило мізків топ-менеджменту, щоб вивезти в ту ж Німеччину "гордість України".

Тепер про реалії, а не "мрії". Я б радив "Антонову" перестати маятися бурхливою імітацією діяльності і нарешті побудувати хоча б один бойовий дрон. Ну хоча б ту ж саму "горлицю", яка вже скільки там років припадає пилом десь в цехах.

відео дня

Тим більше, якщо "Антонов" десь знайшов 500 млн євро, то нехай на ці гроші побудує десяток тисяч дронів типу "шахідів". Один примітивний "Шахід" коштує 30 тис доларів. Якщо Україна буде пускати щодня 50 шахідів одночасно на один блок трансформаторів на який-небудь електростанції в Росії, то в добу буде йти 1,5 млн доларів на один залп. Це означає, що до кінця зими вся європейська частина Росії була б без світла, чи її значна частина. А ще без нафтопереробних заводів і багато чого ще. Навіть якщо один Шахід із залпу в 50 штук буде долытати до цілі, то до кінця зими були б вражені десятки стратегічних цілей.

Причому Україні (або міфічним донорам "Антонова") в місяць би це обходилося в 45 млн доларів! Тобто, 500 млн міфічних антонівських доларів, які ідіоти-розпилювачі хочуть витратити на ніякому непотрібний пепелац вистачить на рік активного закошмарювання Росії.

Антонівці, почніть нарешті ставити перед собою реалістичні цілі. Якби ви не були імпотентами і реально були б здатні це робити, то у вас не було проблем з тим, що робити в умовах війни. Але ти поводишся так, ніби нічого не змінилося. Як і велика частина нашого божевільного злодійкуватого і наскрізь прогнилого ВПК. Тому викликаєте регіт і ридання. У що перетворилося КБ, яке колись створювало чудові машини...

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти