Ми будемо в світлі, а вони у темряві

25 листопада 2022, 19:40
Питання часу, нам треба вистояти, а вони підуть у свій світ нечисті, російський народ стане хтонью і борундуком, як писав Дугіно-Проханов.
Кремль, прапор України
Питання часу, коли Росія загнеться / Фото pixabay.com

У Соловйова на передачі якесь російське тіло говорило про те, що є небезпека що і Казахстан якось в свою сторону піде, від Росії, мовляв там у них нацистські теми починаються.

У психозі людина потрапляє в іншу реальність. А тут вся країна переживає що навколо нацисти. Ось вони слідства головного російського свята 9 травня "можемо повторити". Як біла гарячка, навколо нацисти. Вони реально занурилася в славне уявне минуле.

Просто росіяни в угарі.

відео дня

А це унікальна ситуація. Свідомість росіян вже не відновлюється, не можна відкотити до допутінської версії. Тому навіть при наявності доступу до вільної інформації, їх свідомість, через чад, знаходиться під повним контролем системи. Далі - закриття Росії. І психотичне вигорання.

По суті, питання часу, коли Росія загнеться. Росія поступово відторгається світом. Вже в статусі держави спонсора тероризму. А згадайте, 9 місяців тому весь західний світ до зв'язку з Путіним прагнув.

Питання часу, нам треба вистояти, а вони підуть у свій світ нечисті, російський народ стане хтонью і борундуком, як писав Дугіно-Проханов.

Ми будемо в світлі, а вони в темряві.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти