Ми зараз на рубежі виживання: а що роблять українці за кордоном

21 травня 2024, 06:10
3460
Ті, хто залишається в Україні і допомагає їй не тільки тут, а й за її межами - ось цвіт нації, який дає надію цвітіння древа.
Ми зараз на рубежі виживання: а що роблять українці за кордоном
Війна в Україні / Колаж: Главред, фото: 43 окрема механізована бригада, ОК "Захід"

У Тисі знайшли чергового...

Хизливий шматок добрива вирішив, що йому пощастить переплисти бурнячий потік, а опинився предметом бурхливого обговорення в середовищі тих, хто залишається в Україні та допомагає країні захищатися від агресії російських окупантів, і тих, кому комфортно в Канаді, дрочити на окупацію "з висока".

Що ж. Тиса для України це річка Стікс. А води її це Харон, тільки більш жорсткі і безкомпромісні. Країна страждає, країна потребує, а ви, воші, біжите?

відео дня

Для особливо інтелектуально обдарованих нагадаю кваліфікацію у виключно моєму розумінні того, що називається "ухилянт". Ухилянт це субстанція яка:

-Виїхала незаконно з України у 2022, 2023, 2024 з областей, які не були під загрозою окупації... Наприклад, з Ужгорода. Або Сюрта, Чопа, Перечина кожен же день по цих селах прилітали Х-101/555 і 9М723!!! Бідненькі ви наші, обійняти і заплакати!

-Живе ця субстанція на допомогу від Європи як біженець, не працює і нічим не допомагає Україні та українським захисникам;

-Здає втридорога свій будинок/квартиру біженцям з тимчасово окупованих територій. Особливо, тварюки, зараз, коли на Захід хлинула хвиля біженців із Харківської області. Молодці, без двох хвилин громадяни Іспанії та Португалії... Патріоти, з тризубами і прапорами не варті й ламаної гривні на ескалаторі станції Кловська ....;

-Постійно критикує українську владу і дії Сил оборони України, не піднімаючись із комфортного, теплого поштовху у Відні;

-Постійно чогось вимагає від України як її "громадянин", при цьому нічого не роблячи для того, щоб допомогти Україну захистити.

І запам'ятайте головне. Захищаючи тварюк, які відповідають цій класифікації, але не будучи однією з цих субстанцій, ви автоматично стаєте аналогічною тварюкою. Не людиною. Не громадянином. Банальною - тварюкою.

Ми зараз на рубежі виживання. Фактор - ми або вони. А все те гуано, яке "ТАМ", згідно з усім вищевикладеним, не допомагає, а тільки шкодить, і те, що прагне до нього приєднається, воно на чиєму боці? Ви думаєте, якщо ви звалите у свою Європу, вас росія, якщо програє Україна війну, не дістане через 5-10-15-20 років?

Ті, хто залишається в Україні і допомагає їй не тільки тут, а й за її межами, - ось цвіт нації, який дає надію цвітіння древа. А ви паразити. Безвольні і бздящі, нездатні ні на що більше, крім пожирання і виверження поглиненого свого власного випорожнення.

Ми переможемо.

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попова. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір". Провідний експерт Українського Центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти