Мишодраківка

18 січня 2022, 08:42
Ніяке шаманство в прокуратурі, в суді, на вулицях – ні за, ні проти Порошенка – не зупинить війну.
Петро Порошенко
Петро Порошенко повернувся в Україну і постав перед судом / УНІАН

Хлопці, давайте по-чесному: посадять Порошенка або не посадять – не має ніякого значення. Війну, про яку вже на весь голос кричать західні політики і оглядачі, це не зупинить. Ніяк. Ніяке шаманство в прокуратурі, в суді, на вулицях – ні за, ні проти Порошенка – не зупинить війну. А коли війна почнеться, ви швидко забудете всю цю мишачу метушню.

читайте такожЕлектронний браслет і застава на мільярд: Порошенко в суді пред'явили звинуваченняЯ вам нагадаю: 104 роки тому стався бій під Крутами, коли київські юнкери і студенти намагалися зупинити більшовицькі банди Михайла Муравйова, що наступали на Київ. Всі знають цю сумну і героїчну історію, але мало хто розуміє, чому так сталося. Чому вільна Україна, яка щойно отримала жадану незалежність, змогла виставити проти ворога всього чотири сотні багнетів?.. Як так вийшло, що зломивши опір нечисленних героїв, більшовицькі загони практично без бою увійшли до Києва, і влаштували кривавий червоний терор?.. Адже зброї в місті було достатньо, досвідчених бійців було багато, але майже ніхто не захищався…

читайте такожЯк Порошенко шукав проблемЯ вам скажу чому: бо мітингували за владу, сперечалися про мову, ділили посади, виривали один у одного з горла ласі шматки, виписували IV Універсал, сподівалися на Польщу, прагнули до Європи, і під військову "парасольку" чи то німців, чи то Антанти... Потім швидко драпали - хто міг, і кому було куди, а решта покірно йшли на смерть під захоплені вигуки збожеволілої від крові натовпу…

відео дня

Історія вас/нас нічому не навчила. Чи заслуговує Порох арешту?.. - Безумовно, і те, що йому пред'являють – мала дещиця великого списку його боягузтва і зради. Чи заслуговує Зеленський арешту?.. - Сто відсотків. Цього громадянина слід віддати під військовий трибунал за злочинну бездіяльність під час загрози великої війни. Але чи треба це робити зараз, коли виючі фанатики з одного й іншого боку готові знову розірвати країну на частини на славу свого пана і на радість Кремля?..

Не треба. Розберемося після війни. А зараз дати обом звання полковника, призначити командувати батальйоном своїх прихильників, відкрити арсенали і полігони, і нехай вчаться військовій справі справжнім чином в перервах між мітингами і ходами.

А війна всіх розсудить не гірше Печерського суду. Може, пощастить, і повернуться обидва героя в орденах. Або отримають амністію посмертно. Амінь.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти