На мокшанських болотах є багато печер для заснування тайожної лаври!

25 березня 2023, 06:55
Якщо зараз гуня почне брикатись, так Варфоломій збере терміновий собор і гуню на засадах "Педаліону" нізложать.
Киево-Печерская Лавра
Влада має довести до логічного завершення виселення фсбшників з Лаври / УНИАН

Щодо Печерської Лаври і видворення звідти офіцерів фсб в гримі священників. Вся ця компашка вже давно ходить під декількома важкими статтями кримінального кодексу. Це неприпустимо, щоб ворог навіть в мирні часи експропріював і експлуатував релігію, віру і велику частину вірян. Задурюючи українському суспільству вже 30 років незалежності мізки на церковних службах. УПЦ навіть після 24 лютого 2022 року ніяк не змінилась. Як читали ще до війни молитви за Маскву, МПЦ і здоров‘я її главаря бандюка кирилла-гундяєва… Так і продовжують читати.

Зараз влада має проявити політичну волю і довести до логічного завершення виселення фсбшників з Лаври. Не дивлячись на скульож шахрая пашки Мерседеса. Звісно він буде опиратись. Де ж ця істота ще таку шару знайде, щоб гроші грабастати екскаваторним ковшем. Купувати маєтки і колекціонувати мерседеси. Тільки в Лаврі пашка таке може.

відео дня

Якщо ці злодії будуть чинити опір, з ними треба розмовляти взявши до рук не Біблію… А Кримінальний Кодекс. Потім відпустити під підписку про невиїзд. На другий день всю цю фсбешну лаврську гидоту можна буде знайти тільки на мошканських болотах. Там є дуже багато печер для заснування тайожної лаври фсб.

Якщо зараз влада не доведе цю справу до кінця, це буде велика стратегічна поразка України на ідеологічному і політичному фронті!

До речі, сьогодні Вселенський патріарх Варфоломій заявив: "Російська православна церква несе відповідальність разом з керівництвом Росії за агресіюпроти України" - REUTERS.

Про що говорить така заява Вселенського патріарха?

Він каже міжнародному суспільству, що Світове православ‘я зріклось від патріарха МПЦ кирила-гундяєва і звинувачує МПЦ у страшних злочинах і гріхах. Обозначивши гуню для Міжнародного кримінального суду у якості підозрюваного. Варфоломій по суті видав Дозвіл (ще один Ордер) на арешт гуні.

Якщо зараз гуня почне брикатись, так Варфоломій збере терміновий собор і гуню на засадах "Педаліону" нізложать. А у їх бандитської церкви (департамент ФСБ) взагалі заберуть томос.

Може хоч через 300 років справедливість переможе. У крадіїв Києвського патріархату нарешті заберуть те, що їм ніколи не належало!

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти