На нас напали російські людожери

24 січня 2024, 06:10
Підготовка комбінованої ракетної атаки вимагає часу. Планування, технічне забезпечення.
Харків
Харків ракетний удар / Колаж: Главред, Фото: t.me/synegubov

Удари ракетами по цивільних об'єктах - це не "відповідь за щось", як намагаються розповідати. Просто на нас напали російські людожери, які спеціально стріляють по цивільних, в тому числі - заради пропагандистського ефекту (як днями в Донецьку). Це їхня тактика. А якщо ціляться по військових, але промахуються – супутні жертви серед цивільних сприймають як частину рутини.

Підготовка комбінованої ракетної атаки вимагає часу. Планування, технічне забезпечення. Роспропаганда може брехати, що так вони "відповіли" за рандомну Усть-Лугу. Щоб різні доброхоти переконували Україну "не провокувати росіян". Це очевидна нісенітниця.

Посилення ППО. Знищення носіїв ракет в точках базування. Санкції, щоб ускладнити виробництво. Все відомо.

відео дня

Що стосується Харкова. Я вже писав - росіяни будуть тероризувати місто, щоб посилювати запит "нехай все якось закінчиться". Закінчитися воно може в одному випадку: злочинний умисний терор півторамільйонного міста – це достатня підстава для будь-якої відповіді по Росії.

Мотивація залишити Харків у спокої зростатиме прямо пропорційно збільшенню можливостей діставати Росію. Ось з нашого боку - це чиста обґрунтована, максимально легітимна відповідь. Всіх співрозмовників, хто закликає "не провокувати", я запрошую до Харкова.

Хто такий Олексій Копитько

Радник міністра оборони, блогер, журналіст. Проживає у Харкові. Активно коментує в соцмережах події, що відбуваються в країні і світі. Працював координатором проєкту "Флот-2017". До цього обіймав посаду заступника голови правління Українського центру розвитку музейної справи.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти