На Запоребр'ї задули електоральні вихори

19 вересня 2021, 07:45
Основним способом маніпуляції і фальсифікації результатів орко-волевиявлення стає якраз "електронне голосування".
Росія, Прапор
У Росії тривають парламенські вибори / Reuters

У Мордорі сьогодні перший день парламентських виборів. Ну як, виборів... скажімо так, "голосування" за запропонованих владою кандидатів у депутати "Держдури". І вже з'явилися перші цифри, що вражають уяву. Це, звичайно, не знамениті 146% "підтримки", але теж досить вражаюче.

читайте такожВибори до Держдуми: жителям ОРДЛО в Ростовській області масово роздають паспорти РФ

Наприклад, в перший же день явка жителів Москви (де популярність правлячого в РФ "ЕдРа" становить не більше 11-15%) склала більше 20% (24.4%). І це при тому, що значна частина москвичів збиралася зовсім не брати участь у цьому балагані, згідно з соцопитуваннями напередодні...

відео дня

Але найцікавіше не це, а кількість зареєстрованих жителів мордо-столиці на так зване "електронне голосування". Якщо хто забув, то нагадаю - всі сторонні і "безпосередні" спостерігачі за цим незабутнім електоральним поданням Кремля практично в один голос попереджали про те, що основним способом маніпуляції і фальсифікації результатів орко-волевиявлення стане якраз саме "електронне голосування".

Так ось, як виявилося, що в Москві таких виявилося раптово більше 2-х мільйонів особин з 7-и мільйонів загальної кількості столичних тулубів, що мають право зображати з себе одну "електоральну одиницю".

В принципі це зрозуміло. Враховуючи рівень "популярності" путінської партії безпосередньо в Москві, конторі "Еллочки-людожерки" (в миру ЦВК, очолюваної Еллою Памфіловою) тут "сам бог велів" упоротися саме в "електронне голосування". Як то кажуть, "спритність софта і жодного шахрайства"...

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти