Над потугами Путіна тихо іржали навіть у Росії

21 лютого 2023, 16:50
Бункерний старигань, який трохи поплив мізками, не міг і цього разу обійтися без теми одностатевих шлюбів.
Володимир Путін
Над потугами Путіна тихо іржали навіть у Росії, каже Сазонов / скріншот

Усі сьогодні знущаються з послання Путіна до Федеральних Зборів. І це зрозуміло - по суті це була агресивна нісенітниця, прямолінійна брехня і феєрична маячня. Цей коктейль зробив маленького диктатора смішним і переляканим сірим чоловічком. На контрасті з реакцією на вчорашній візит Джозефа Байдена це виглядало особливо яскраво. Те, що сміялися в усьому світі, зрозуміло. Але складалося враження, що за винятком повної клініки, над потугами Путіна тихо іржали навіть в Росії. Зупинюся на трьох найсмішніших моментах.

Перше. Бункерний старигань, який трохи поплив мізками, не міг і цього разу обійтися без теми одностатевих шлюбів. Мовляв, куди котиться світ? Ось уже священники благословляють одностатеві шлюби. А ні щоб почитати релігійні книги. Тобто Путіна бентежать священники, які благословляють шлюби серед геїв? А натуральний підорас, який служить у нього патріархом і благословляє паству йти вбивати українців, не бентежить? Хто принесе більше горя - пара геїв або одна озброєна тварюка в чужій країні, яку благословили на вбивства? На мій погляд, геї тут взагалі не проблема. І до священника, який їх благословив, у мене немає претензій. А другого я називаю не просто підором, а кривавим підором. Який разом з Путіним винен у тисячі смертей.

Далі було ще смішніше. Просто за лекалами старого військового анекдоту Путін заявив, що Захід прямо причетний до спроб київського режиму завдати ударів по базах нашої стратегічної авіації. Мовляв, допомогли модернізувати безпілотники, які прилетіли на авіабазу "Енгельс-2". Тут би уточнити - а чому вони туди прилетіли? Чи не тому, що саме з цієї авіабази злітали літаки, які запускали ракети по мирних українських містах? Я ж попереджав - класичний анекдот. Ворог підло і підступно завдав удару по наших літаках, які мирно бомбили його міста. Не треба плутати причину і наслідок, навіть якщо виступаєш перед настільки тупою аудиторією.

відео дня

Не обійшлося і без традиційної брехні за старими методичками. У стилі, Росія завжди прагнула до миру і робила все, щоб війна не почалася. Але підступний Київ, підбурюваний Заходом, все-таки напав.

Я в цей момент дуже чекав появи Лукашенка з картами, щоб він нарешті показав ці чотири напрямки. Але цього разу Путін обійшовся без підтанцьовки. Загалом, підступна Україна напала на Росію – тепер там так заведено вважати. Судячи з розвитку хвороби, скоро Путін заявить, що ми ще й самі себе бомбимо й обстрілюємо ракетами.

В якості вишеньки на торті сьогодні в російський МЗС викликали посла США. Послу висловили претензії за зростання американської підтримки Україні і закликали негайно припинити допомагати Києву. "Не заважайте нам спокійно вбити всіх українців", - мабуть, саме так звучало прохання російського МЗС. У контексті маячних заяв Путіна - цілком органічно і синхронно…

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти