Над вами сміються і женуть звідусіль, і це лише початок жалюгідного кінця РФ: як Путін кинув росіян

30 березня 2022, 12:22оновлено 30 березня 2022, 17:02
Росіяни повірили, що їхня армія може взяти Київ і всю Україну. Але армія, яку вони називали "другою у світі", була зупинена двадцять другою.
Путін застосував всю військову міць і нічого не зміг зробити колишньому коміку
Росіянином стало бути соромно і принизливо / Reuters

За підсумком мирних переговорів хочу звернутися до росіян. Хлопці, мені здається, вас тупо кинули. Як лохів. Як завжди.

Ваша "операція" всю дорогу йшла "за планом", от тільки в чому полягав план – ніхто не говорив. Вам роками розповідали, що ваша армія може змести Україну з карти світу. Путін на початку заявив, що хоче демілітаризації, денацифікації та іншого. Цих вимог більше немає. За підсумком ваші війська тупо отримали по мармизі і валять з-під Києва, роблячи вигляд, що це не втеча і що в цьому був задум.

З відносно великих міст ваші війська поки що контролюють тільки частину Маріуполя і Херсон. З останнього вони люблять заїжджати в Чорнобаївку. Там, до речі, добре. На цьому перелік успіхів раптового нічного повномасштабного вторгнення вичерпано.

відео дня

Ви можете не вірити нашим даним про ваші втрати, але заперечувати, що їх набагато більше, ніж офіційно оголошені пара тисяч, теж не вийде. Інтернет в цілому і телеграм, зокрема завалений фото останків ваших військових. Останків, які ніхто навіть не намагається забирати. Тому що їхали вони сюди з комплектами парадної форми, щоб марширувати в Києві. Їх кинули, зрадили і обдурили. Як і вас усіх.

На ваш жаль, Путін виявився боягузом. Просто старим жалюгідним, лисіючим ботоксним імпотентом, який хотів лягти в мавзолей у великій країні поруч із Леніним. А ляже, зрештою, як Кім Ір Сен – у злиденній і знедоленій.

Я прожив цей місяць у Києві і вже звик до повітряних тривог, вибухів і вібрації стін. Зараз їх може стати менше. І для мого міста це почне відходити в минуле (не факт, але давайте глянемо). А от наслідки накладених на вас санкцій повною мірою стануть відчутними протягом років. І знімати їх ще дуже довго ніхто не буде: ні державні, ні корпоративні.

Багато хто з вас щиро повірили в те, що ваша армія може взяти Київ і всю Україну. Але війна розкрила всю корупцію, роздовбайство і профнепридатність як вашого президента, так і його нафталінових генералів. Стан і злагодженість армії часто можуть сказати про країну більше, ніж сотні сюжетів і презентацій. На очах усього світу армія, яку ви називали "другою в світі", була зупинена і зломлена двадцять другою. І тут не допомогли ні перевага в ракетах і авіації, ні раптовість нападу.

читайте такожВідплата настане раніше, ніж здається: через війну в Україні Росія приречена розсипатися

За цей місяць в Україні закрилися залишки проросійських партій, оскільки електорату для них більше немає. Російською стало говорити соромно і багато хто від неї свідомо відмовляється. Росія втратила залишки підтримки. А діти, народжені в бомбосховищах, ніколи не будуть вас любити. І їхні діти теж. Ви втратили Україну остаточно. Хоча ще 9 років тому тут був цілком собі проросійський президент.

Тепер про танки, які не дійшли до Києва. Ваша армія не змогла нічого протиставити сучасним протитанковим комплексам, які вже є мало не в кожному селі. Ваша армія нічого не змогла зробити з мільйонами людей, які вирішили, що їм нема відступати. Ви не змогли взяти навіть оточений Маріуполь, відрізаний від поставок не те що патронів і палива, а навіть води з їжею. Все, що в Кремлі змогли зробити – це накачати пропагандою своїх солдатиків і кинути їх на забій. Не більше того. Інших успіхів у "спеціальної операції" немає і не передбачається. І картина, яку вам малюють, щоб прикрити вашу військову поразку, не переконує вже навіть найбільш упоротих із вас. Просто згадайте свої очікування, коли все починалося і порівняйте з тим, що вийшло. Спробували? Як справи?

Сьогодні як ніколи стало видно одне – Росія слабка, її президент слабкий, із ним говорять з позиції сили і вже навіть без жалю. Байден вже відверто каже, що йому все одно, що подумає про його слова ваш лідер. А у нас його, як і раніше, називають х...йлом.

читайте такожЗеленський зробив те, на що ніколи не зважиться Путін: як український президент обскакав російського

Над вами сміються. Вас женуть звідусіль. Мати російський паспорт стало просто небезпечно і соромно. Як і говорити російською мовою, носити футболки з Путіним за межами держави, яку складно назвати вашою.

Я пишу це не для того, щоб ви піднялися на якийсь бунт або навіть висловилися проти. Ви на це не здатні. Ви тільки, як зграя гопоти, можете нападати на когось слабкішого у підворітті. От тільки цього разу ви трохи помилилися адресою. І зараз тільки початок вашого жалюгідного і хворобливого кінця. Тільки початок.

Ваш президент застосував усю військову міць і нічого не зміг зробити колишньому коміку. Вдумайтеся в цю пропозицію. Усвідомте, наскільки ви жалюгідні, слабкі і нездатні ні на що. Над вами сміються. Вами гидують. Росіянином стало бути соромно і принизливо.

Звикайте до цього.

Далі буде більше.

читайте такожНедовго сміялися Російські Іскандери: чому РФ не вдасться поповнити запаси ракет, що закінчилися

І ще. Багато хто з вас вважає результат переговорів зрадою. Так само вважає і багато хто в Україні. І далеко не факт, що українці приймуть навіть такий варіант домовленостей. І ви нам нічого не зробите, щоб змусити. Ви слабаки. Ви ганьба своїх дідів, якими ви так хизуєтеся. Вас опустили і вказали місце під нарами. Вам навіть не дали вибору пляшки, на якій вам ще багато років сидіти. Удачі.

І не забудьте вимкнути світло в Шереметьєво. Ви вже прилетіли.

Віталій Дейнега, засновник волонтерського руху "Повернись живим"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти