Нам треба дякувати долі за тупість наших ворогів

13 березня 2023, 19:20оновлено 14 березня 2023, 19:35
Оскільки у Царьова інтелект пітекантропа, він все вибовкав і тим самим повністю виправдав Революцію гідності.
Янукович, Царьов
Олег Царьов раптово зробив досить сенсаційне зізнання про Януковича / УНІАН

Зрадник Олег Царьов раптово зробив досить сенсаційне зізнання. Він розповів, що у Януковича і Партії регіонів, коли вони ще були при владі, існував план розвалу України. Янукович збирався переписати Конституцію, щоб вічно залишатися президентом України, і таким чином спровокувати західні області України на сепаратизм. Планувалося, що вони збунтуються після такої узурпації влади, і Янукович не заважатиме їх відділенню.

"Розповім вам те, чого нікому раніше не розповідав. Я тримав у руках документ, розроблений аналітиками Партії регіонів, в якому розглядався сценарій довічного президентства Януковича. Два президентські терміни, зміна Конституції, ще два терміни... і єдина загроза втіленню цих планів в життя бачилася одна: Західна Україна завжди буде розхитувати ситуацію на території всієї країни і зробить все, щоб не дати такий сценарій реалізувати. І тоді намалювався план, згідно з яким Тягнибок, який отримував гроші в тому числі і з каси Партії регіонів, став би виступати за сепаратизм, за відділення низки західних областей в автономне утворення, що не підтримує центральну владу. Ну, а центральній владі довелося б "згнітивши серце" погодитися. Тому події могли розвиватися і так", - зізнався Царьов.

Фактично це визнання в тому, що Янукович і його команда дійсно були російською агентурою, і мали чіткий план знищення власної країни. Одним своїм визнанням Царьов повністю виправдав необхідність Майдану, і підтвердив, що в українців не було іншого виходу, окрім як виходити на Майдан і захищати свою країну від злочинців, які мали намір її розвалити.

відео дня

Майже 10 років російська пропаганда доводила, що Майдан був державним переворотом, що нібито Майдан спровокував війну, а якби Майдану не було, то Янукович би сам з часом пішов, і все було мирно і добре. І ось Царьов кількома фразами розгромив цю брехню. Тому що з його слів виходить, що це Янукович замишляв державний переворот і знищення України, а Майдан цей переворот запобіг.

Давно кажу, що нам треба дякувати долі за тупість наших ворогів. Був би Царьов розумніший, він би звичайно про цей план мовчав. Але оскільки у Царьова інтелект пітекантропа, він все вибовкав і тим самим повністю виправдав Революцію Гідності. Якщо хтось досі і сумнівався в необхідності Майдану - після таких одкровень Царьова всі сумніви остаточно відпадуть.

Як бачимо, після приходу Януковича до влади мирного сценарію для України вже не існувало. Просто до Майдану Росія за допомогою Януковича планувала захопити всю країну, за винятком західних областей. А після Майдану змогла захопити тільки Крим і частину східних регіонів.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти