Нардеп Балога хоче домовлятися з Путіним

1 лютого 2023, 08:18
Багаторічну позицію Балоги можна було б списати на недалекоглядність, якби не дружба з Медведчуком.
Нардеп Балога хоче домовлятися з Путіним
Віктор Балога / Єдиний Центр

Балога запропонував домовлятися з путіним: це позбавлення мандату та держзрада

Пишуть, ряд проросійських нардепів з "дубайського котла" здали свої мандати. Але скільки ще таких "консерв" сидить у ВР... Натикнувся на таке відео. Колишній "хазяїн Закарпаття", Балога, близький друг Медведчука, запропонував домовлятися з Путіним. Якби він був президентом України, так би і зробив, каже.

Майже рік війни. Десятки тисяч вбитих, закатованих, зґвалтованих громадян України. Нардеп Балога хоче домовлятися з Путіним.

відео дня

Підняв його старі дописи. А там – тупо все. Немає лише фотки паспорта громадянина рф.

Тут вам і пропозиція від Балоги провести референдум на Донбасі, і "дати окупованим територіям пожити 15 років та багато чого іншого. Наскільки мені відомо, публічні заклики від’єднати території України підпадають під держзраду, не кажучи вже про позбавлення мандату.

Багаторічну позицію Балоги можна було б списати на недалекоглядність, якби не дружба з Медведчуком, не посада в Уряді за президентства Януковича і якби не роздування дипломатичних конфліктів на Закарпатті.

Йдемо далі: усі балогині "Дайте Донбасу пожити самостійно" відразу підхоплюються російськими медіа із заголовками: "впливові українські олігархи пропонують референдум на Донбасі" і таке інше.

За таке необхідно позбавляти мандату та виписувати держзраду.

А поки правоохоронці та парламент думають, Україна змушена "насолоджуватись" такими відео від діючого народного депутата воюючої країни.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти