Народні республіки приєднали до себе РФ: тепер росіяни заживуть як у "ДНР"

22 жовтня 2022, 08:53
1684
Росію чекає віджим машин і будинків, патріотичні підвали на районі, кримінальна відповідальність за мужолозтво, регульовані ціни.
визнання лднр
Росію чекає доля луга**онії / Фото Reuters

Не рий "ДНР" (террористическая организация. - ред.) іншому, сам в неї впадеш. З примусовою мобілізацією, посадками, диванно-окопною сльозою на телеекранах, контуженими чопівцями на класних годинах в амплуа героїв, банками під санкціями, паспортами обмеженої дії, напіввійськовим станом з випливаючим з нього правом читати месенджери і затримувати без процедур з законом який ставить поза законом близько 7 % населення (нюрнберзькі дискримінували 1%), з розмовами про відбирання чужого, адже воно насправді загальне, не так важко передбачити наступні етапи російського життя.

Це віджим машин і будинків, патріотичні підвали на районі, кримінальна відповідальність за мужолозтво, регульовані ціни, повернення смертної кари, націоналізація надр, землі і великої власності, а потім і дрібної, прописка і розподіл, віялові відключення електроенергії, гаряча, а потім і холодна вода за розкладом, служба в армії два роки і флот три, виїзні візи, гасла про єдність влади і народу замість реклами на дахах, таємна валютна проституція для нечисленних іноземців під керівництвом численних спецслужбістів.

відео дня

Народні республіки цей шлях пройшли, тепер, коли вони приєднали до себе Росію, неминуче його пройде і вона. Цей шлях як і раніше здається привабливим частині населення - тими, хто засліплені неясним образом, і вважають, що були б на вершині впливу і слави, або просто "жили б нормально", якби не вороги.

Тому головне ворогам помститися і заодно зайняти місця, що звільнилися. Оскільки зайняти їх не вийде (не вистачить талантів, знань, умінь, працьовитості — досі ж не вистачило), позиції бізнесменів, журналістів, художників, вчених, юристів, письменників, дизайнерів просто ліквідують. І назвуть економікою, пресою, мистецтвом, правом, модою, їжею і наукою не те, що є ними насправді, а те, що вийде. Час від часу показово розправлятимуться над кимось зі своїх для підтримки народної любові і звільнення вакансій для власних протеже. Адже місць, на яких можна "жити нормально" на всіх не вистачить, їх же стане ще менше. До речі, і армією назвуть те, що замість неї вийде: вже називають.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти