Спадкоємці катів НКВС не соромляться страчувати на камеру

16 листопада 2022, 19:02
Головна відмінна риса путінського режиму - вражаюче безпрецедентне нахабство і безсоромність.
вагнеровец
Вагнеровець, якого стратили кувалдою / скріншот

На перший погляд, в історії з пригожинським "окувалдуванням" втікача нічого нового немає.

Історик Олексій Тепляков розповідав років десять тому в програмі радіо "Свобода":

"Більшовики перетворили справу смертної кари в дуже жорстоке і ретельно обставлене таємне вбивство. Кількість садистських способів позбавлення життя особливо в період загострення терору просто страхітлива.

відео дня

По різних регіонах приклади один іншого страшніше, коли, скажімо, у Вологодській області незрозуміло навіщо чекісти рубають засуджених до розстрілу сокирами, потім п'ють, і начальник райвідділу НКВС каже: "які ми молодці, не маючи раніше подібного досвіду, рубали людське тіло як ріпу".

Але ні, все-таки є нове. Ключове слово - "таємне". Тоді правлячі садисти вбивали таємно. Їм і в голову не могло прийти, зняти звірячу розправу на камеру і показувати її в документальній хроніці перед фільмами. А їхні спадкоємці без тіні збентеження викладають ролик з садистським вбивством не сокирою, так кувалдою (до речі, НКВС теж вбивали кувалдами, ломами, дерев'яними молотками, наприклад, радянського повпреда в Китаї Івана Луганця-Орільського і його дружину) в інтернет.

Спадкоємці катів НКВС не приховують свої злочини, а, навпаки, хочуть, щоб про них знали якомога більше людей, знали і боялися, тремтіли від жаху.

Путінська братва навіть не розуміє - чого тут соромитися. Як для всіх бандитів-відморозків, вбивство і садизм для неї не гріх, а доблесть, ознака крутизни.

Головна відмінна риса путінського режиму - вражаючі безпрецедентні нахабство і безсоромність.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти