Справжні таємниці Путіна: про що промовчав Пугачов

4 жовтня 2021, 06:49оновлено 5 жовтня 2021, 17:42
Інтерв'ю Пугачова цікаво більшою мірою не тим, що він сказав, а тим, про що вважав за краще промовчати, бо просто жити хоче.
Справжні таємниці Путіна: про що промовчав Пугачов
Пугачов під час інтерв'ю у Гордона / скріншот

У мережі активно обговорюють величезне п'ятигодинне інтерв'ю колишнього путінського дружка, банкіра С. Пугачова Д. Гордону. Розкид оцінок від "одкровення Хлестакова" до "цікавий, приголомшливий інсайд". У мене інше бачення ситуації. Це добре продуманий вкид, який при всьому багатослів'ї і хлестаківщині обходить дійсно гострі для Путіна теми. Інтерв'ю Пугачова цікаве більшою мірою не тим, що він сказав, а тим, про що вважав за краще промовчати, бо просто жити хоче.

Отже, дійсно болючі для Путіна теми:

1. Таємна сім'я і купа дітей від Кабаєвої (п'ять - за відомостями New York Daily News, точно не менше трьох). Пугачов зіскочив з цієї надсекретної теми, мовляв, не в курсі справи. Ще б пак, всі знають, як болісно до таких витоків ставиться Путін. Свого часу ціла газета "Московський кореспондент" була знищена через публікацію про його зв'язок з Кабаєвою.

2. Особисті капітали Путіна, в тому числі на підставних осіб в офшорах.

читайте такожЧи міг Путін підхопити коронавірус і чи загрожує йому смерть: інфекціоніст оцінив ризикиПугачов багато говорить про те, що Путіну належить вся Росія і її жителі, включаючи олігархів, які проживають там. Почасти це так. Але (див.пункт 1.) у нього цілий виводок дітей. Коли диктатор неминуче помре, халява для них закінчиться. Путін не міг не подбати про їхнє майбутнє – він повинен був зробити так, щоб вони отримали його особистий капітал у спадок. Відома історія з багатомільярдними рахунками Панамського офшору, записаного на ім'я віолончеліста Ролдугіна. Судячи з усього, це тільки верхівка айсберга і існує ціла мережа путінських офшорів, оформлених на підставних власників. Туди олігархи переводять гроші, як і в офшори Ролдугіна або в офшори, які фінансували будівництво палацу під Геленджиком. Розкрити цю мережу, означало б витягнути на світ божий таємні особисті капітали Путіна і підставити їх під загрозу міжнародних санкцій. За таке від кремлівського дідка можна отримати новачка в труси. Пугачов, напевно, багато знає на цю тему, але мовчить про конкретику і обмежується загальними фразами.

3. Кримінальна діяльність Путіна, Патрушева, інших пітерських братків і чекістів, включаючи контрабанду наркотиків, крадіжку бюджетних коштів, вибухи будинків у Москві і Волгодонську напередодні виборів.

Це ще одна небезпечна для Кремля тема, про яку мовчить Пугачов (більш того, в його інтерв'ю той же Патрушев - не кокаїновий контрабандист і терорист, а практично "могутній старий", ідейний реакціонер).

Пугачов про це не говорить, тому що боїться, причому в даному випадку не тільки чекістів, а й західних правоохоронців, які можуть зацікавитися його власною участю в злочинах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти