Чи настане в Росії епоха повного свавілля режиму? Звичайно!

11 серпня 2023, 06:14
Занадто багато ще завалялося по кутах старих правил, порядків і смішних "пристойностей".
Москва, Кремль, Путін
У Росії можуть ввести воєнний стан / Колаж Главред, фото pixabay, скріншот з відео

Чи настане в Росії Епоха повного свавілля режиму? Такого, щоб вся сьогоднішня капость згадувалася б з нудьгою і розчуленням? Звичайно, звичайно настане!

Занадто багато ще завалялося по кутах старих правил, порядків і смішних "пристойностей", які заважають путінізму розвернутися у всій красі. А розвертатися вже пора. Бо на кону - все.

Мільйонам опричників треба платити не тільки рублями - а й правом на безконтрольне насильство. (Це основа всіх диктатур). Путіну вдалося відродити породу абсолютних покидьків. Вони бадьорі, сповнені сил і бажання реалізуватися "на всі сто". Для них радісно катувати, бити, садити і грабувати. Але ні можливість задушити іноагентського кота, ні швабри, ні пекельні терміни - не дають їм відчуття справжнього щастя. Хочеться набагато більшого.

відео дня

Т.зв. "воєнний стан" розв'язує всі руки. Він дозволяє відкинути всі пристойності і формальності. Населення, його майно, дами, автомобілі, діти, квартирки і дачки - стають законною і легкою здобиччю опричників.

Якщо хтось не пам'ятає, що означає "воєнний стан" в країні, то повідомляю, що це: обмеження в'їзду і виїзду; огляд транспортних засобів, вилучення у громадян і організацій майна, необхідного для потреб оборони; припинення роботи політичних партій та інших об'єднань; залучення громадян до робіт "для потреб оборони"; заборона на мирні зібрання; примусове переселення громадян; введення військової цензури (навіть у телефонних розмовах і повідомленнях); заборона на продаж спиртних напоїв; заборона на проведення виборів. і т. д і т. п.

Хто такий Олександр Невзоров?

Олександр Невзоров - радянський, російський і український громадський діяч, опозиціонер, блогер, телеведучий; депутат Державної Думи чотирьох скликань. Довірена особа кандидата в президенти Росії Володимира Путіна на виборах 2012 року. Різкий критик Путіна в останні роки. З листопада 2015 р. - ведучий програми "Паноптикум" на телеканалі "Дождь" спільно з Василем Уткіним, з січня 2017 р. - постійний гість щотижневої програми "Невзоровські середи" на радіостанції "Ехо Москви". 3 червня 2022 року, як повідомив сам Олександр, йому та його дружині Лідії Невзоровій, за Указом президента України Володимира Зеленського, надано українське громадянство за видатні заслуги перед країною.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти