Наступ ЗСУ ще не почався, а у ра**истів вже ґвалт

6 червня 2023, 08:39
2023 рік відрізняється від 2022-го тим, що тепер ЗСУ йдуть у наступ на ешеловану та підготовлену оборону ворога.
ВСУ
Ми спостерігаємо "перевірку боєм" і намацування слабких місць на лінії зіткнення / Колаж: Главред, фото: 53 ОМБр імені Володимира Мономаха

А мені подобається динаміка новин останніх днів. Наступ ЗСУ ще не почалося, а ґвалт у ра**истів серйозний.

Однозначно ініціатива за ЗСУ і ми вже бачимо "сюрпризи" 2-го сезону контрнаступальних операцій.

відео дня

Рейди російських добровольців по тилах Брянської області стали головною новиною не тільки місцевого, а й міжнародного порядку. Рішення цієї проблеми не знайдено. А рейди обов'язково продовжаться. І, цілком ймовірно, не тільки в БНР.

Фактично, почався процес формування добровольчого руху, який за минулий тиждень увійшов в політичне життя рф із залученням губернатора області.

Така собі "дзеркальна відповідь" від ГУР для ФСБ і ГРУ рф за 2014-й. Десь ми це вже всі бачили... Тепер ось спостерігають і ох..т запоребриком.

Одночасно з регулярними обстрілами "глибоких" тилів, включаючи Маріуполь, Мелітополь, Бердянськ, Луганськ по логістиці і складам, спостерігаємо "перевірку боєм" і намацування слабких місць на лінії зіткнення.

Хто такий Максим Ялі?

Максим Ялі - політолог, кандидат політичних наук, оглядач, журналіст, перекладач, дипломат, експерт-міжнародник. Народився 14 січня 1980 року в місті Маріуполь. Закінчив факультет іноземних мов у МДУ М. Маріуполя, а також Дипломатичну академію при МЗС України. Є старшим науковим співробітником в Інституті всесвітньої історії при Академії наук України.

2023 рік відрізняється від 2022-го тим, що тепер ЗСУ йдуть у наступ на ешелоновану та підготовлену оборону ворога.

Від успіху наступальних дій залежить, чи перейде війна в позиційний характер. А це вже відкриє можливості для варіантів "заморозки" війни в китайській, ватиканській або інший, більш екзотичною версією. Варіантів "мирного" плану предостатньо.

Тільки всі вони про капітуляцію, як влучно помітив Боррель.

А ось чи створяться умови для українського переможного варіанту, залежить не тільки від нас, а й від рівня підтримки Заходу.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти