Не "проба пера", а перші мазки картини: про рейди РДК і "Легіону"

5 червня 2023, 09:04
Як тільки РДК і "Легіон" обзаведуться важкою технікою і артилерією, фронт і глибина оперування цих підрозділів відразу ж зміняться.
РДК, легіон Свобода Росії
РДК і" Легіон " ефективно справляються / Колаж: Главред, фото: скріншот

Коли РДК і "Легіон" здійснили свій перший рейд в Білгородську область, то було очевидно - це проба пера. Типова диверсійно-розвідувальна операція на території ворога, виконана, з урахуванням обмеженого ресурсу, переважно піхотної компонентою, але на відмінно!

Тепер же ми можемо говорити не про "пробу пера", а перші мазки, які прояснюють картину, те, що замислив художник. І з урахуванням того, що проявляється на полотні, можна говорити про те, що задумкою художника і справді є те, про що говорилося ще з 2022 року, а саме - буферній зоні, на території рф.

відео дня

При цьому, мазки чітко розподіляються за цілком очікуваною, закономірною глибиною в 3-7-10 км. Саме така глибина дозволяє з найменшими втратами, але максимальним результатом діяти малими групами, з обмеженим вогневим потенціалом, на території ворога.

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр закінчив Одеську Академію зв'язку. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив". Провідний експерт Українського Центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий Одесит".

З урахуванням першого рейду РДК і "Легіону", що розтягнувся по фронту на 40 км і заходить вглиб території до 7 км, можна окреслити пріоритетну лінію - траса 14к-3 і її варіації, гілки і вузли.

Очевидно, що РДК і "Легіон", не дивлячись на обмежений ресурс, ефективно справляються.

Здавалося, глибина не ахова, фронт аналогічно і у "другої армії в світі" повинен бути ресурс, що дозволяє повернути контроль злочинному режиму Путіна на цих ділянках, але, який день поспіль ми бачимо, що ситуація кардинально зворотна. І, знову-таки, це у РДК і "Легіону" ще навіть не з'явилися танки.

Як тільки РДК і "Легіон" обзаведуться важкою технікою і артилерією як постійною компонентою, фронт і глибина оперування цих підрозділів відразу ж зміняться. З урахуванням же успіхів РДК і "Легіону", а так само затрофея російської техніки, думаю, скоро у них все необхідне з'явиться.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти