Не розслабляйтеся

16 лютого 2022, 16:10
Агресор актуалізував порядок денний Мінська-2 та його імплементацію Україною, ендшпіль попереду.
Путін, Росія, НАТО
Путін загрозою вторгнення завдав колосального удару по нашій економіці / колаж УНІАН, Reuters

Я дивуюся, наскільки багато людей наївно вважають, що сьогодні велика перемога, тому що агресор не напав завдяки допомозі Заходу. Інформую вас, що агресор наблизив ендшпіль по Мінську-2 і перетворенню України в імпотентний буфер а-ля Боснія і Герцеговина.

Ендшпіль

Ендшпіль - заключна стадія гри в шашках і шахах.

- Агресор виніс на порядок денний необхідність нової архітектури безпеки - США готові обговорювати.

відео дня

- Агресор актуалізував порядок Мінська-2 і його імплементацію Україною. Дивись вчорашню заяву Шульца, Макрона і Блінкена минулого тижня.

- Банкова вже почала медійні маневри на предмет того, що Мінськ-2 може бути з українським обличчям. За всією цією пісною балаканиною буде ховатися бажання петляти під тиском Заходу і Росії, а також жах від внутрішніх потрясінь в результаті спроби імплементації Мінська-2. Тому пішли розмови про переговори в ТКГ про узгодження сторін. Всі розуміють, що в ТКГ нічого не вирішують, а це просто легалізація процесу.

читайте такожУкраїна або підіграє Байдену, або нехай нарікає на себе: розбір промови президента- Далі йдемо. Агресор, створивши загрозу вторгнення, завдав колосального удару по нашій економіці. Враховуючи нашу залежність від експорту над нашою торгівлею висить дамоклів меч перерізання комунікацій, який нам нічим крити військовим шляхом. Тому страхові компанії бачать нашу країну такою ж ризиковою, як, на хвилиночку, Ємен. З усіма витікаючими наслідками. Страховка вантажів стає набагато дорожчою, сюди бояться заводити кораблі і літаки. Наслідки очевидні. Ця ситуація безпосередньо впливатиме на залежних депутатів від наших агроолігархів та інших експортерів. Перед ними стоїть просте питання - скільки вони готові оплачувати впертість по Мінську-2 особисто.

читайте такожРосіяни хочуть реваншу- Ситуація в енергетиці далі буде посилюватися, оскільки в тому числі за допомогою України створюють тиск на європейський ринок, де сьогодні заробляють всі, кому не ліньки. До речі, українські олігархи теж заробляють, купуючи в США газ дешевше і продаючи його на спотах в Європі подорожче. З 40 газовозів, що йдуть в Європу з США 17 з українським душком. Вважайте інсайд. Як то кажуть, кому війна, а кому мати рідна. Що робить наш уряд у цій ситуації? Правильно, підвищує ренту на видобуток газу = зменшуючи видобуток газу = збільшуючи залежність України від дорогого російського газу. Ідіоти? Не думаю. Дивним чином дії наших ідіотів збігаються з інтересами Росії. Тому в енергетиці ситуація буде посилюватися.

- IT-сектор отримав потужний удар, тому що всі раптом зрозуміли, що тут просто можуть вирубати інет. Вихід? Виведення наших айтішників в інші юрисдикції. Плюс податкові експерименти Гетьманцева і компанії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти