Не тільки Путін: російських військових злочинців - десятки тисяч

18 листопада 2022, 08:37
Весь ланцюжок виконавців знає куди і по кому стріляє, тобто свідомо скоює військові злочини.
Росія, ядерна зброя
Росіяни повинні понести покарання за свої злочини / Фото ua.depositphotos.com

Ці тварюки знову намагаються зруйнувати Україну. Нічого нового, вони повторюються, правда від цього анітрохи не легше. Що ж доведеться повторитися і мені.

Я вже писав якось про те, що військові злочинці далеко не тільки ті, хто віддає злочинні накази, а й ті, хто їх виконує. Відмазка типу - ми не знали, що це удари по цивільному населенню та інфраструктурі, нам просто давали координати в наш час не працює. Весь ланцюжок виконавців знає куди і по кому стріляє, тобто свідомо скоює військові злочини. А це десятки, якщо не сотні тисяч людей, і всі вони повинні понести покарання за свої злочини. Інакше ніяк.

відео дня

І помста тут зовсім ні до чого, навіть справедливість в даному випадку важлива тільки з моральної точки зору. Це необхідно для того, щоб кожен військовий, в руках якого смертоносна зброя, розумів - на війні не можна вбивати цивільних і руйнувати цивільні об'єкти. Так, колись це вважалося нормою, але колись і канібалізм був нормою, люди їли один одного просто для того, щоб вгамувати голод. Зараз же цього немає, хоча тих канібалів я розумію набагато краще, ніж сучасних російських військових.

З канібалізмом має бути покінчено. Віримо в ЗСУ і слава Україні!

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти