Не вчіть мене, як батьківщину любити

30 серпня 2022, 09:07
Особисто вчити мене як любити Батьківщину приходило в голову тільки дуже дурним людям, а таких історично навколо мене було мало.
Військовозобов'язані не зможуть вільно їздити по Україні
Марія Кучеренко про любов до батьківщини Фото УНІАН

Чи злюся я на тих прокинулися, хто тільки зараз звернув увагу на війну, і хто тепер вчить як любити батьківщину в абсолютно непереносній тональності?

Ні.

Прокинулися, звернули - це вже добре. В кінці-кінців, деякі складові моєї роботи в останні роки були і заради цього теж.

відео дня

Фанатизм неофітів штука неприємна, але не смертельна. Важливо пам'ятати, що це взагалі не адресно все і далі буде легше.

Особисто вчити мене як любити Батьківщину приходило в голову тільки дуже дурним людям, а таких історично навколо мене було мало. Менше зліться один на одного зараз, ось правда. Головне, що нам усім не все одно. А вже як не все одно - це особиста справа кожного, поки не стосується промовляння якихось дійсно дуже чутливих речей. Але навряд чи ви володієте такою інформацією, а якщо маєте, то й без мене знаєте як себе вести, не перший рік заміжні, так що все ок.

Краще конвертувати свої переживання в правильне русло - добре робити свою роботу, приділити увагу собі самим або своїм дітям\будь-яким іншим близьким, прибрати вдома, задонатити волонтерам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти