Некрологи про Путіна після його смерті

3 березня 2023, 06:20оновлено 9 березня 2023, 20:07
Пам'ять про Путіна в Росії буде розгойдуватися від порівняння з Гітлером або Каддафі до порівняння з облагородженими образами Сталіна або Миколи Другого.
Володимир Путін, Віктор Небоженко
Небоженко розповів, що буде після смерті Путіна / Главред, сайт Кремля

Читаю численні некрологи, пости і коментарі про смерть відомого політтехнолога Путіна Павловського, який помер раніше, ніж Путін.

Тепер більш-менш зрозуміло, куди і як буде рухатися потік некрологів і публікацій про Путіна після його смерті. Мовляв, Путін хотів як краще, але правив жорсткими методами, а вийшло як завжди - ще гірше для Россі і її майбутнього.

Виявилося, що кожне "доленосне" рішення Путіна наближало Росію до катастрофи, а не "світлого майбутнього".

відео дня

Посмертний образ і пам'ять про Путіна буде важкою тінню лежати, поза їхнім бажанням, на двох поколіннях росіян - тих, хто вважав Путіна останнім героєм, напівбогом Росії і погодився "поставити" Путіна замість Росії.

І тих, хто, хто відмовилися ставити збереження влади Путіна вище за збереження цінності Росії.

Пам'ять про Путіна в Росії буде розгойдуватися від порівняння з Гітлером або Каддафі до порівняння з облагородженими образами Сталіна або Миколи Другого.

Зміна посмертного образу Путіна в масовій свідомості і офіційній пропаганді постпутінської Росії буде важливим показником, куди рухається Росія - знову до фашизму і реваншизму або в бік демократії та історичної відповідальності за злодіяння Путіна.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти