Безглузді шантажисти розуміють, що зазнають поразки

18 квітня 2023, 06:20
784
Кремль устами Пригожина звертається до Заходу: дозвольте нам заморозити війну і забрати те, що ми захопили.
Володимир Путін, Євген Пригожин
Безглузді шантажисти розуміють, що зазнають поразки, каже Ейдман / сайт Кремля, скрін

Російська верхівка розуміє, що програє війну і хоче її тимчасово заморозити. Навіть терорист Пригожин про це пише. Хоча його стаття називається "Тільки чесний бій: ніякого договірняка", вона присвячена саме пошукам можливостей для такого договірняка із Заходом. Російські умови - заморозка конфлікту по нинішній лінії поділу протиборчих сторін, що дозволяє "переварити" захоплені території.

Пригожин пише: "для влади і для суспільства в цілому сьогодні необхідно поставити якусь жирну крапку в СВО. Ідеальний варіант - це оголосити про закінчення СВО, повідомити всім про те, що Росія досягла тих результатів, які планувала... Тепер залишається тільки одне: намертво закріпитися, закогтитися на тих територіях, які вже є".

Ймовірно, Пригожин отримав замовлення на такий "злив" від адміністрації президента (інакше не наважився б). Цього хотів би і сам Путін, але так, щоб пропозиції про замороження конфлікту надійшли йому від США і Євросоюзу.

відео дня

Кремль устами Пригожина звертається до заходу: дозвольте нам заморозити війну і забрати те, що ми захопили, а якщо не дасте це зробити і допоможете Україні наступати, вам же гірше буде – Росія тоді ще більше мілітаризується, фашизується, замість поміркованих бюрократів прийдуть до влади люди типу мене (Пригожина) і будуть воювати з вами до останнього росіянина. Російська влада за своєю звичайною кримінальною практикою намагається нав'язувати договірняк за допомогою шантажу.

Однак цих безглуздих шантажистів ніхто більше не боїться, і домовлятися з ними не будуть. Їх просто розчавлять.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти