Не можна ні про що домовитися з тими, хто збирається тебе з'їсти

30 липня 2024, 09:27
475
Давайте не будемо себе обманювати. Ситуація кепська, ми програємо війну.
Не можна ні про що домовитися з тими, хто збирається тебе з'їсти
/ Колаж: Главред, фото: 35 окрема бригада морської піхоти ім.контр-адмірала Михайла Остроградського, 128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада

Президент Зеленський сказав, що Україна розробляє свій мирний план, який буде готовий до кінця року. Сказав про єдність партнерів, про тиск на Росію, у якої "не буде жодних шансів". Про початок переговорів з "відповідальними країнами" щодо суверенітету і територіальної цілісності України.

Інтерв'ю було японському телеканалу, і, можливо, японці зрозуміли, про що йдеться, а я - не дуже. Тому що не може бути ніяких переговорів про суверенітет. Він або є, або його немає. І територіальна цілісність, як і права людини, - або є, або її немає.

Не можна ні про що домовитися з тими, хто збирається тебе з'їсти. Ну, хіба що запропонувати сьогодні на обід ногу, завтра руку... Але в підсумку все одно з'їдять - по частках.

відео дня

Давайте не будемо себе обманювати. Ситуація кепська, ми програємо війну. І будемо програвати далі, поки нас не з'їдять повністю, якщо будемо розраховувати тільки на західну допомогу, репресивну мобілізацію і переговори "про суверенітет".

Може, японцям такого не можна говорити, а народу України - потрібно. Тому що нам жити в цій країні. Або не жити.

Хто такий Юрій Касьянов

Військовослужбовець ЗСУ, волонтер, активіст ініціативи "Армія SOS", очільний ініціативи "A. Drones". Радіоінженер, спеціаліст з аеророзвідки. Займається виробництвом дронів і БПЛА для української армії і безпосередньо аеророзвідкою, заснував громадське дослідно-конструкторське бюро безпілотної авіації "Matrix-UAV".

Закінчив Київське вище військово-авіаційне інженерне училище в 1991-му, потрапив за розподілом служити в Білорусь. Повернувся до України в 2001 році.

На своїх сторінках у соцмережах активно аналізує ситуацію на фронті.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти