Не можна зберегти лице Путіна, не втративши власне

24 жовтня 2022, 09:23оновлено 24 жовтня 2022, 10:14
В світі знаходяться політичні колаборанти абсолютно різного формату, які готові задовольнити всі людожерські "хотілки" Путіна.

NASAMS, Украина
Україну продовжують схиляти до переговорів з терористами / Коллаж УНИАН, kongsberg.com

Цю просту тезу потрібно постійно нагадувати західним політикам, які намагаються схилити нас до миру на умовах кремля, який зараз розпочав вже третю глобальну інформаційну кампанію за час війни. Головні наративи цих кампаній перелічені в колонці очільника ОП Єрмака для Washington Post: "Україна повинна зникнути, щоб росія могла заспокоїтися", потім "Україна повинна здатися, щоб Європа могла залишитися в теплі", зараз "Україна має припинити звільнення своїх територій, щоб запобігти новій світовій війні".

Найприкріше, що в світі знаходяться політичні колаборанти абсолютно різного формату - від Орбана до Обами - які вважають, що єдиною адекватною відповіддю на шантаж путіна є задоволення всіх його людожерських "хотєлок". Припускаю, що таких політиків з часом ставатиме більше. Але нас не має цікавити їхня думка, адже ракети летять у нас, наші землі окуповані, наших людей вбивають і як рабів викрадають у росію.

відео дня

Зрозуміло, що вони бояться армагеддона, але жоден страх не врятує людство від кремлівського дегенерата. Ба більше, цей армагеддон уже відбувається на нашій території і сьогодні слушний момент раз і назавжди закрити есхатологічне питання, знищивши зло.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти