Непростий удар головою в камінчик, або "джампінг" по-кремлівськи

10 вересня 2021, 19:25
З 2006-го до 2015-го загиблий очільник МНС Росії був особистим ад'ютантом-охоронцем бункерного "плішивця". І ось така... героїчна смерть.
Євген Зиничев
Євген Зінічев аж ніяк не просто Глав-рятувальник Мордору / РБК

Орко-ЗМІ повідомляють, що у віці 55-и років загинув глава тамтешнього МНС Євген Зінічев... під час, якихось міжвідомчих "навчань із захисту арктичної зони від надзвичайних ситуацій", рятуючи людину.

Мовляв, намагаючись витягнути оператора, що послизнувся і впав з обриву в воду, месьє Зінічев сіганув слідом за ним з обриву... але дещо невдало, смертельно приклавшись до камінчика у воді.

І все б нічого... хіба мало... хто і як в Росії, прикладається до різноманітних камінчиків.

відео дня

Але ось, в цьому випадку, особисто мене... щодо історії з камінчиком і "оператором, який послизнувся", охоплюють певні сумніви.

Річ у тім, що месьє Зінічев аж ніяк не просто Глав-рятувальник Мордору... був...

Дядько з 1987-го року... значився патентованим чекістом...служити почав ще у КДБ СРСР.

Потім сплив у ФСО.

І найголовніше - з 2006-го до 2015-го був особистим ад'ютантом-охоронцем кого б ви думали...? Правильно... самого бункерного плішивця... (оцініть період ад'ютантства кадру...).

З 2015-го - Глав-чекіст у Калініградській області (дуже поважний регіончик, до речі...), потім там "виконував губернатора"... після чого - заступник директора ФСБ... потім - "робота рятувальником" в уряді Д.Медведєва.

Уже не знаю, кого і як цей луб'яниш рятував.

читайте такожПутін-повністю вижив з розуму кретин, він озброєний і дуже небезпечнийАле знав він "коридорних таємниць" Кремля і зокрема самого "примруженого дідуся" - вагон і маленький візок (все-таки 9 років в особистих ад'ютантах Путіна...).

І ось така... героїчна, але "різко раптова" смерть.

На камінчику...

А міг же - ще героїчніше... наприклад, "полягти в бою з біндероФською ДРГ в Криму", ну або там... "виносячи з під хунтівського обстрілу АпАлченЦа БомбАса, який обпісявся....". Щось зовсім вже з креативом туго стало... у кремлівських "вежах"... ну або поспішають, сердешні... ніколи їм там... Аперації розробляли, все нашвидкуруч ліплять...

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти