Немає Криму - немає Путіна

26 березня 2023, 08:58
Я дуже бажаю ЗСУ нарешті взяти Крим і не озиратися на ядерні загрози.
Володимир Путін, Олександр Сотник
Олександр Сотник вважає, що втрату Криму Путін не переживе / колаж фото скріншот з відео, соцмережі

Немає Криму – немає Путіна. Тільки-но Путін втрачає Крим, він втрачає все, його просто обнуляють. У 2020 році було не обнулення, а от взяття ЗСУ Криму стане справжнім обнуленням Путіна. Що там із ним будуть робити, чи буде держак від лопати або ще щось, про що говорять, згадуючи про Каддафі, я не знаю. Однак це буде не просто політичне, а й фізичне обнулення Путіна. Він помре раптово.

В принципі, після ордера Міжнародного кримінального суду у братви палахкотіло дуже знатно. Одна справа, коли говорить Сотник, можна відмахнутися і сказати: "Перебільшує! Та не буде цього. Вони там бояться Володимира Володимировича і не посміють", і зовсім друга – коли вони стикаються з такими реаліями. Вони не знають, як реагувати, вони до такого не готові. Тому вони просто плюються крізь зуби своєю пацанською отрутою, але нічого зрозумілого сказати не можуть.

відео дня

У ПАР вже заявили, що, коли в серпні Путін приїде на 15-ту сесію БРІКС, його відправлять до Гааги, екстрадують, бо визнають Римський статут. Тому не буде у Путіна 15-ої сесії БРІКС.

А скільки ще таких моментів буде! До речі, Бразилія теж повинна скоро про це заявити, тому що вона теж визнає Римський статут.

Володимир Володимирович став настільки токсичним, що, можливо, ще пошарахається по печері до взяття Криму українською армією, а потім... Я дуже бажаю ЗСУ нарешті взяти Крим і не озиратися на ці ядерні загрози. Розумію, що це дуже небезпечно, але, як кажуть фіни, не можна зробити яєчню, не розбивши яйця. Не можна повернути всі свої території, не взявши Крим. Крим – це Україна.

Саша Сотник, спеціально для Главреда

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти