Немає сенсу виділяти особливі дні, ракетна атака може бути щодня

30 листопада 2022, 08:32
Треба бути готовим психологічно та фізично до життя без світла, тепла та газу. Це цілком реально.
Немає сенсу виділяти особливі дні, ракетна атака може бути щодня
Блекаут може відбутися щодня / Фото УНИАН, pixabay.com

Глобально кожен 3+ день після минулої масованої атаки може стати днем нової масованої атаки. Найбільшої чи не найбільшої. Ну і стати, звісно, початком нового блекауту. Скільки б днів він не тривав.

Цю думку треба прийняти, і спокійно з нею жити. Так, це не так просто. Страшно. Некомфортно. Хочеться визначеності. Її не буде до дня перемоги.

День перемоги - це день, коли Росія де-факто визнає себе стороною що програла. Або припинить існування. Тому немає сенсу виділяти особливі дні, коли може статися щось жахливе.

відео дня

Жахливе приходить у десятки українських родин щодня. Може прийде в мою, а може - в вашу. Ви не знаєте. Але в глобально національному вимірі ймовірність - невисока. Навіть - мізерна.

А ось ймовірність збожеволіти від страху, злості та паніки чи зловити соматичну хворобу на цьому фоні - набагато більша.

І щоб цього уникнути, треба бути готовим психологічно та фізично до життя без світла, тепла та газу. Це цілком реально. Про це написано десятки розумних текстів і дано сотні порад, які легко виконати.

Зберігайте спокій і не смикайтесь. Живіть своїм життям. Своїм не дуже комфортним, але гідним та вільним життям. Цінуйте його. Ми переможемо. А вони зникнуть.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти