Немає сенсу виділяти особливі дні, ракетна атака може бути щодня

30 листопада 2022, 08:32
1119
Треба бути готовим психологічно та фізично до життя без світла, тепла та газу. Це цілком реально.
Немає сенсу виділяти особливі дні, ракетна атака може бути щодня
Блекаут може відбутися щодня / Фото УНИАН, pixabay.com

Глобально кожен 3+ день після минулої масованої атаки може стати днем нової масованої атаки. Найбільшої чи не найбільшої. Ну і стати, звісно, початком нового блекауту. Скільки б днів він не тривав.

Цю думку треба прийняти, і спокійно з нею жити. Так, це не так просто. Страшно. Некомфортно. Хочеться визначеності. Її не буде до дня перемоги.

День перемоги - це день, коли Росія де-факто визнає себе стороною що програла. Або припинить існування. Тому немає сенсу виділяти особливі дні, коли може статися щось жахливе.

відео дня

Жахливе приходить у десятки українських родин щодня. Може прийде в мою, а може - в вашу. Ви не знаєте. Але в глобально національному вимірі ймовірність - невисока. Навіть - мізерна.

А ось ймовірність збожеволіти від страху, злості та паніки чи зловити соматичну хворобу на цьому фоні - набагато більша.

І щоб цього уникнути, треба бути готовим психологічно та фізично до життя без світла, тепла та газу. Це цілком реально. Про це написано десятки розумних текстів і дано сотні порад, які легко виконати.

Зберігайте спокій і не смикайтесь. Живіть своїм життям. Своїм не дуже комфортним, але гідним та вільним життям. Цінуйте його. Ми переможемо. А вони зникнуть.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти