Жоден російський генерал не натисне кнопку

24 червня 2023, 19:20
Ніякої іншої мови, крім мови сили, диктатори не розуміють. Однак Захід все ще боїться ескалації.
Путін, ЗАЕС
Путін переконаний, що масштабний злочин може зійти йому з рук, каже Каспаров / колаж: Главред, фото: Вікіпедія, скріншот

Фактична відсутність реакції Заходу на підрив Каховської дамби переконала Путіна в тому, що і більш масштабний злочин може зійти йому з рук.

Диктатори здатні на все, коли вони в розпачі. Диктатор готовий залишити після себе хоч випалену землю.

Запорізька АЕС, як відомо, сьогодні замінована і контролюється Росією. Зупинити масштабну ядерну катастрофу може Захід.

відео дня

І зробити це дуже просто: США заявляють, що підрив атомної електростанції викличе негайну відповідь. Що американські "Томагавки" знищать все російське угруповання від Чорного моря до Луганська. Хочете - спробуйте.

І я впевнений, що жоден російський генерал не натисне кнопку, якщо буде чітко усвідомлювати, що в лічені хвилини його знищать американські ракети.

Всі розуміють, що якщо Україна, воюючи зброєю 80-х років, завдає путінським окупантам такої шкоди, то сучасна американська зброя за хвилини може стерти в порошок все, що нашкребла російська армія.

Хто такий Гаррі Каспаров

Гаррі Кімович Каспаров (нар. 13 квітня 1963, Баку, Азербайджанська РСР) – радянський та російський шахіст азербайджанського походження, тринадцятий чемпіон світу з шахів, шаховий літератор і політик. Каспаров є восьмиразовим переможцем Всесвітніх Шахових олімпіад. Окрім того, він є володарем одинадцяти шахових "Оскарів" (призів найкращому шахісту року). Деякі експерти вважають Каспарова найкращим шахістом усіх часів.

Гаррі Каспаров – активний противник путінського режиму та війни в Україні. На даний момент є політичним втікачем та переховується в Хорватії, громадянином якої є з 2014-го року, пише Вікіпедія.

Однак Захід як і раніше боїться ескалації, хоча весь досвід спілкування з Путіним, як і з диктаторами на більш ранніх історичних етапах, показує: ескалація — це завжди результат слабкості вільного світу.

Ніколи не буває ескалації, якщо вільний світ демонструє силу. Рівно тому, що ніякої іншої мови, крім мови сили, диктатори не розуміють.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти