Жодних можливостей домовитися з Путіним немає

24 серпня 2023, 09:06
Немає жодної альтернативи тотальному розгрому путінської армії. Путін - це війна.
ВСУ, Путін
На Заході бояться розгрому Росії / Колаж: Главред, фото: 3-тя ОШБ, скріншот YouTube

Перспективи контрнаступу впираються в кінцеву стратегічну мету. Я про це багато говорив, і моїми адресатами є, в основному, люди, які приймають рішення в Америці і Європі. Захід, в першу чергу США, досі не визначився з кінцевими цілями війни. Слова "Україна повинна перемогти" досі не були вимовлені, а запевнення "ми будемо з Україною так довго, скільки буде потрібно" – не одне і те ж саме.

Відповідно, неготовність визнати в якості кінцевої мети українську перемогу - повну перемогу, яка включає звільнення всіх територій, до Севастополя включно, — означає коливання у виборі інструментарію. Страх перед розпадом Росії, який багато хто в Америці вважає неминучим у разі розгромної поразки путінської армії, поки переважує бажання допомогти Україні всіма наявними засобами. Допомога йде, але далеко не в тих обсягах, в яких повинна. Цілком очевидно, що Америка могла б зробити набагато більше. І це не питання грошей, оскільки зброя є, і, за великим рахунком, вся ця зброя вироблялася, щоб воювати з росіянами. Головною причиною формування американського ВПК була холодна війна, протистояння з СРСР. І іронія долі в тому, що сьогодні цю війну веде Україна, а Америка безпосередньо не бере участі. При цьому США мають у своєму розпорядженні весь необхідний арсенал неядерних озброєнь, які допомогли б Україні виграти війну досить швидко. Як і раніше немає ракет, які могли б діставати всі цілі по периметру – і по суті зруйнувати всю російську логістику, від Кримського моста до залізниць, що ведуть в Україну.

відео дня

Якби американці забезпечили українську армію всім необхідним рівно рік тому, коли почався наступ під Харковом, то ЗСУ увійшли б до Донецька, а Росія спішно відступала б.

Ніяких можливостей домовитися з Путіним немає. Немає жодної альтернативи тотальному розгрому путінської армії. Путін - це війна. І що швидше розуміння цього повною мірою прийде в США і Західну Європу, то більше життів вдасться врятувати.

Хто такий Гаррі Каспаров

Гаррі Кімович Каспаров (нар. 13 квітня 1963, Баку, Азербайджанська РСР) – радянський і російський шахіст азербайджанського походження, тринадцятий чемпіон світу з шахів, шаховий літератор і політик. Каспаров є восьмиразовим переможцем Всесвітніх шахових олімпіад. Крім того, він є володарем одинадцяти шахових "Оскарів" (призів найкращому шахісту року). Деякі експерти вважають Каспарова найкращим шахістом усіх часів.

Гаррі Каспаров - активний противник путінського режиму і війни в Україні. На даний момент є політичним втікачем, пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти