Нова агресія на 9 травня: що оголосить Путін з трибуни в Кремлі

30 квітня 2022, 15:18
Фюрер з мавзолею зобов'язаний проголошувати щось надихаюче. А що надихне народ-людожер більше, ніж порція свіжого м'яса?
Путина
Путін 9 травня може оголосити про нову агресію в Молдові / Reuters

Наближається чергова неоголошена, але ключова дата ра**истської невійни проти України - 7 травня.

Агресор прозоро натякав, що до цієї дати він планує вийти на рубежі Донецької і Луганської областей, а в ідеалі — захопити Миколаївську і Одеську області. Потім, в районі 9 травня, в цих областях плюс Херсонській зімітувати референдуми про оголошення народних республік, а "звільнені" Донецьку і Луганську область прийняти до складу РФ.

І тоді так - російському заглибленому народцеві можна було б пред'явити щось на зразок військово-політичного успіху. Але вже зараз очевидно, що нічого з цих завіральних цілей досягнуто не буде. Вже й Кремлю з бункерним фюрерком зрозуміло.

відео дня

Орки не в змозі навіть придушити опір гарнізону Маріуполя, не те що взяти щось нове. Референдуму в Херсонській області, судячи з усього, організовувати не ризикнуть - занадто ганебне вийде видовище, навіть при доставці масовки з Криму. Рашисти в Херсоні і парад поки не ризикують провести, настільки вони не контролюють ситуації навіть там, після двох місяців окупації. Так що область просто спробують приєднати до Криму яким-небудь рішенням кримського "парламенту".

Але щось надихаюче, історичне, приголомшливе світ і околиці фюрер з Мавзолею або трибуни урочистого збіговиська проголошувати зобов'язаний. А що надихне "богообраний" народ-людожер більше, ніж порція свіжого м'яса?

Тому під шумок "победобесия" чекаю від Путіна оголошення про те, що споконвічним інтересам Росії раптом стали погрожувати в Молдові. Або Казахстані. Або в будь-якій іншій точці карти світу, куди диктатор тремтячими, як у Гітлера, рученятами, проллє молоко скаженого єдинорога або чим там він заливається в пошуках вічного життя.

читайте такожПутіну не вдасться затягнути війну в УкраїніА під розв'язання нової агресії можна оголошувати в недоімперії загальну мобілізацію. Основна порція свіжого гарматного м'яса буде спрямована в Україну. Тому що та ж Молдова після перших крилатих ракет в Кишиневі, швидше за все, почне підписувати з агресором капітулянтський мирний договір про розширення Придністров'я на всю країну. До прямого вторгнення, де могла б допомогти Україна, може і не дійти.

Наш ворог не тільки жорстокий і неадекватний, він ще й підступний. І буде викручуватися, тягнути війну якомога довше в надії нас вимотати. У прагненні не програти ра**исти готові на багато що. Інше питання, що з цього багато чого дозволить їм Україна і світ, який її підтримує.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти