Новим прем'єром РФ стане Пригожин, міністрів набиратиме по зонах

14 жовтня 2022, 06:18
Повинна ж криміналізація російської влади дійти до логічного завершення.
Євген Пригожин, Путін
Євген Пригожин і Володимир Путін / zampolit.com

Бачите, як Пригожин вгору попер - генералів та депутатів кошмарить як табірних шісток. Кажуть, що він тепер чи не найвпливовіший член неформальної путінської військової ради. Так, дивишся, і в прем'єри замість млявого та двозначного Мишустіна виб'ється.

Повинна ж криміналізація російської влади дійти до логічного завершення. Замість злодіїв в погонах і костюмах прийдуть справжні злодії в наколках під табірними бушлатами. Тим більше їх там в таборах великий "кадровий резерв".

відео дня

Пригожину дозволили набирати з таборів "героїв війни", а що міністри країні менше потрібні? Коли його призначать прем'єром, поїде по зонах набирати собі новий уряд.

На роль міністра оборони Росії ідеально підійде серійний вбивця, який грабував і вбивав цілими сім'ями, а потім спалював будинки, щоб замести сліди. Впорається, тактику російської армії давно освоїв.

Міністром освіти призначать педофіла, розбещувача малолітніх - буде продовжувати нинішню політику морального "патріотичного" розбещення школярів і студентів, ліпити з них юних наложників держави.

У міністри культури візьмуть, природно, представника культурної столиці, якогось любителя модних там вбивств з розчленуванням. Він і буде звично душити і розчленовувати, на цей раз залишки культури народів Росії, потрошити і вбивати театри і художні центри.

Міністром внутрішніх справ і директором ФСБ стануть такі ж як зараз садисти-гвалтівники, тільки погони у них будуть не пришиті до мундирів, а витатуйовані на шкірі.

Новим міністром фінансів виявиться шахрай-рецидивіст, а главою Центробанка - професійний фальшивомонетник. З такими навичками, вони впораються не гірше нинішніх.

А міністром закордонних справ стане хуліган-ексгібіціоніст, затриманий свого часу у п'яному вигляді за те, що голосно матюкав перехожих і показував їм свою голу дупу. Кому ж ще від імені Росії в ООН виступати, якщо не йому.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти