Новий рекорд війни в Україні

1 вересня 2024, 06:10
1375
РОВ готувалися до серпня заздалегідь і про це попереджали.
Новий рекорд війни в Україні
Атака Шахедів по Україні / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, 126 окрема бригада територіальної оборони м.Одеса

У серпні встановлено буде абсолютний рекорд за весь період повномасштабного вторгнення в Україну за нальотами дронів-камікадзе Shahed-136.

Понад 700.

Сьогоднішній вечір, коли здійснюватимуться пуски, остаточно розставить крапки над "i" в питаннях кількості. Але хочу одразу ж звернутися до численних любителів дешевого хайпу і його споживачів - це не означає, що у Росії з'явилася можливість виробляти Shahed-136 саме в такій кількості щомісяця.

відео дня

РОВ готувалися до серпня заздалегідь і про це попереджали. Вони накопичували як ракетний потенціал, так і дронів-камікадзе, для того, щоб на 24 серпня і після влаштувати терор українцям. А тому, якщо почуєте чергову панічну нісенітницю про те, що росія може виробляти 1 000 або 100500 Shahed-136 на місяць - робіть одразу висновки про розумові здібності даних спікерів і їхні цілі поширенням цієї інформації.

Напередодні підбиття остаточних підсумків по рекордному місяцю нальотів дронів-камікадзе хочу звернути увагу і на дуже високий показник збиття - наразі це 95%. Рекордний показник нальотів і рекордний показник протидії.

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попова. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір". Провідний експерт Українського Центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти