Новий тріумф Трампа?

23 січня 2024, 06:10
Це сталося після того, як він не зумів випередити у внутрішньопартійній боротьбі Дональда Трампа на кокусах у штаті Айова.
Дональд Трамп, Джо Байден
Дональд Трамп / УНИАН, Офис президента Украины

Трамп збільшує шанси для свого електорального тріумфу на праймеріз.

А інші кандидати від респів розуміють, що краще синиця в руках, ніж журавель у небі. Якщо що, синиця - це посада кандидата у віце-президенти.

Губернатор Флориди Рон Десантіс зняв свою кандидатуру з президентських перегонів у США.

відео дня

Про своє рішення політик повідомив у соцмережі X.

Це сталося після того, як він не зумів випередити у внутрішньопартійній боротьбі Дональда Трампа на кокусах у штаті Айова.

У зверненні до американців Десантіс, як і ще один кандидат-республіканець Вівек Рамасвамі, який зняв свою кандидатуру раніше, висловив підтримку Трампу.

Хто такий Олег Постернак

Постернак Олег Олександрович (народився 19 вересня 1983 р., с. Залужжя, Теплицький район, Вінницька область) — політтехнолог, політичний консультант, член Асоціації професійних політичних консультантів України, кандидат історичних наук. Провів 16 виборчих кампаній в якості керівника кампанії кандидатів в народні депутати в мажоритарних округах, кандидатів на міські голови, кандидатів у депутати обласних та районних рад.
Автор блогів і публіцистичних матеріалів з виборчого права, політичних технологій, електоральної психології у багатьох українських виданнях.
Коментує політичну ситуацію на українських інформаційних телеканалах, пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти