Потрібен профілактичний прильот по НПЗ Білорусі

11 квітня 2024, 08:51
Немає палива - немає нападу на Литву та Польщу, як погрожував Лукашенко.
Потрібен профілактичний прильот по НПЗ Білорусі
Україна успішно знищує російські НПЗ / Колаж: Главред, Фото: скріншот

Рубрика "Мені нравицця як воно горить. Як люди суєтяться. Пожарки приїзжають"

Судячи з істерик, які катають у Вашингтоні (вчора вже голова Пентагону почав розповідати українцям куди бити і що не треба "порушувати баланси на енергетичному ринку світу") стосовно ударів по НПЗ та нафтопроводах, Україна впритул наблизилася до точки біфуркації в нафтогазовому секторі у сусіда.

відео дня

Що робити? Продовжувати робити, що робили. А то цікава логіка "ви не бийте по їх нафтогазовому сектору, щоб у нас ціни на бензин не виросли, щоб у нас вибори нормально пройшли" під блювотну тріскотню про "демократію та цінності".

А у чому наш інтерес? Щоб знову переобрався Байден і ще чотири роки компашка Селівана-Бьорнса нам мозок компостувала та змушувала українців воювати проти КАБів голими руками? Вам потрібні вибори? Так давайте зброю. У 73 році Ізраілю виділили допомогу протягом 9 годин. Без всіляких Конгресів. Просто наказом Ніксона. Так, ворушіться.

Думаю, що потрібен профілактичний прильот по НПЗ Білорусі, щоб забезпечити спокій на наших північних кордонах. Причому під соусом захисту східних флангів НАТО та "просуванню демократії". Що у принципі правда. Немає палива - немає нападу на Литву та Польщу, як погрожував Лукашенко.

Потім, після отримання F-16, провести операцію у Придністров'ї без будь яких запитів з боку Молдови. Забрати зброю як трофей, яка там ще є, та віддати законному уряду Молдови керування їх територією. Чи будуть протести з боку Молдови? Ну, може буде. Пару місяців. Але ми ім ввідаємо енергетику в їх руки ( Молдова змушена закуповувати елетроенергію у Придністров'ї, бо свох потужностей майже немає) та перекриваємо ще один сепаратиський анклав у вигляді "гагаузької автономії", що дозволить Молдові взяти під контроль і цей регіон нарешті.

Так ми різко покращуємо своє стратегічне становище. Тепер не буде загрози з Півдня та Півночі, що дозволить сконцентрувати ресурс там де він потрібен.

Думаю час промацати компресори на нафтопроводах до Новоросійська та портів на Балтиці. Це реальні санкції проти них.

Також, думаю, що час промацати газогони, що ведуть у бік Китаю, якщо є можливість. А то Китай та Росія нахилили Казахстан, щоб він надавав транзит російського газу у Китай.

Китай нашого дозволу запитував на користування газом з Росії? Нехай у Пекіні теж трохи попітніють. А то всі якось гарно влаштувалися на кістках українців.

З розтрощенною системою нафто та газопроводів якось не так весело самі знаєте кому воювати проти нас. І це реальний крок до розпаду самі розумієте кого. Бо починається розпад економічної системи.

Щодо побоювань "посваритися з Заходом". В самих США я бачу купу людей, які бачать цей маразм, який продукує частина адміністрації Байдена. Ці сили повинні перемогти. А ми повинні все зробити, щоб вони перемогли.

Хто такий Тарас Загородній

Тарас Загородній - політтехнолог і експерт. Понад двадцять років займається політичним консалтингом, брав участь у виборчих кампаніях в якості політтехнолога, веде блоги в українських ЗМІ. Також його запрошують на політичні ток-шоу в якості експерта.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти