Про ціну яєць "за кг": чому в цьому немає нічого кумедного

24 січня 2023, 06:32
Проблема пояснення Резнікова в цьому пункті в тому, що до цього ціну в таких контрактах завжди визначали за одиницю відповідного класу. А не за масу яєць.
Про ціну яєць
Міноборони вляпалось в скандал через ціни на яйця / pixabay.com, УНИАН

Люди які над цим жартують, просто не відкривали нормативні документи держстандарту. А я відкрив. Там прямо написано что класифікація яєць за класами визначається масою стандартизованого десятка чи 360 од. Тобто маса яйця - важлива!

Тому тут нема нічого "кумедного". Якщо ціна за штуку - має бути вказано штуку якого класу. Якщо за 100 грам чи кілограм - можна без класу.

відео дня

Просто проблема пояснення Резнікова в цьому пункті в тому, що до цього ціну в таких контрактах завжди визначали за одиницю відповідного класу. А не за масу яєць.

Щоб це пояснення виглядало логічно - треба просто показати як змінилося ТЗ. І ціну за штуки замінили на ціну на 100 г. А підрядник просто помилився.

Або цього не було. І тоді це пояснення - введення людей в оману.

Закликати до відставки Резнікова в контексті "закупівельного скандалу" - чистий кристалізований ідіотизм. Він має реформувати своє відомство. Чого не зроблено ніким до нього. І змінювати кадри. Бо вони не незамінні, а дуже навіть замінні. А заклики до відставки я побачив від людей, у яких "лічняк" до міністра.

Розповідати що це "вороже ІПСО", щоб дискредитувати Україну перед Заходом - це прямо рівень "дно". Якби наші союзники не знали про наш рівень корупції, вони б не виставляли нам у вимоги до допомоги розвиток антикорупційної інфраструктури (хай НАБУ і САП роблять багато ідіотизму), не тисли по темі судової реформи і не контролювати всю допомогу.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти