Про ракетні удари по Україні: росіяни мстяться

27 червня 2022, 08:55
Кремль в люті б'є по Україні як чутливому для Заходу геополітичному елементу.
ракета
Росіяни мстять ракетними залпами / Фото УНІАН

Ця війна ірраціональна за природою, але в проявах вона цілком передбачувана.

Ірраціональність полягає в тому, що ра**исти на чолі зі своїм фюрерком за допомогою війни в принципі не можуть досягти жодної з позначених ними цілей. Ні нового поділу світу на зони впливу з РФ на чолі. Ні поневолення України і включення її у відроджувану недоімперію. Ні навіть довготривалої суспільно-політичної стабільності в Росії, тому що відсутність зримих успіхів за першими двома цілями, навпаки, веде до зростання напруженості.

Але ось різке збільшення кількості ракетних ударів по Україні пояснюється просто. Це реакція Кремля на ті дії світової спільноти, які Кремль не влаштовують. В даному випадку, мова про прийняття України в кандидати в ЄС і блокування Литвою (англосаксами, як упевнений Кремль) сухопутного транспортного коридору в Кенігсберг.

відео дня

Згадайте, в останні роки завжди, коли відбувалося щось міжнародно позитивне для України, це негайно супроводжувалося ескалацією бойових дій на Донбасі. Ось і зараз Кремль в люті б'є по Україні як чутливому для Заходу геополітичному елементу.

На жаль, але потенційно так може тривати роками. Навіть якщо ра**исти повністю загрузнуть на українських фронтах, у них буде вистачати старих, але смертоносних радянських ракет для ударів по Україні. А найсучасніша ППО, навіть якщо вона у нас і з'явиться, все одно не зможе перехопити 100% ракет, що летять по балістичних траєкторіях або на надзвуку. Це не військове мистецтво, а чиста теорія ймовірностей. При цьому перешкоджати запускам таких ракет, що випускаються з території Росії з відстані в кілька тисяч кілометрів, теж не вийде.

А що робити, адже жити і розвиватися під постійними бомбардуваннями з використанням не кустарних, як проти Ізраїлю, а щодо сучасних ракет, країна не зможе?

На жаль, але можу виступити тільки як та стратегічна сова, яка порадила спраглим до безпеки мишам стати їжачками.

Єдиним шляхом до довготривалого миру є розгром ра**истських армій вторгнення. На Донбасі, на півдні - скрізь. Розгром очевидний, зі звільненням раніше захоплених міст, купою полонених, кинутою технікою, щоб навіть ра**истські пропага**они не змогли його заперечувати.

Тільки це призведе до соціального вибуху в РФ, зміни там влади з супутнім розпадом за образом і подобою СРСР. Без зникнення Росії в її нинішній іпостасі з політичної карти, стійкого миру в Україні та й в Європі не досягти.

Тому нашим військовим стратегам разом із західними консультантами треба розробляти план не просто літньо-осіннього контрнаступу, а саме розгрому агресора. Що-небудь інше просто не принесе бажаного результату, і війна на виснаження, в якій наші шанси невеликі, продовжиться.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти