Про дуже дивне самогубство після розстрілу в Пермі

25 вересня 2021, 06:31
Після наради в особистому котеджі керівника СКР по Пермському краю Сергія Сарапульцева було знайдено його ж тіло з вогнепальним пораненням.
Про дуже дивне самогубство після розстрілу в Пермі
Сергій Сарапульцев / Слідче управління СКР по Пермському краю

За поребриком стає дедалі лютіше. За результатами чергової наради слідчої групи, яка веде(ла) розслідування кривавого побоїща в Пермському університеті, більша частина місцевих слідчих була відсторонена від справи.

Місцевим "пінкертонам" було оголошено, що замість них справу далі будуть вести якісь "інші люди". Нібито нових надішлють з Центру.

А після наради в особистому котеджі керівника слідчого управління СКР (Слідчого комітету Росії) по Пермському краю Сергія Сарапульцева було знайдено його ж тіло з вогнепальним пораненням, в результаті якого він, власне, і помер. Типу, суїциднувся бідолаха. Нібито після "дуже предметної розмови" зі своїм начальством у цій справі він трошки постріляв сам в себе з особистої зброї.

відео дня

читайте такожБійня в Пермі: батько стрілка був найманцем, сплив "український слід"

Ну, буває... Переживання, емоції, стан афекту, посилене напевно кінською дозою елітного алкоголю.

Незрозуміло тільки інше: з чого б це раптом на такій простій і очевидній справі раптово міняти практично повністю слідчу групу з місцевих на якихось мало зрозумілих приїжджих. При цьому пропалений і цілком цинічний їх керівник настільки вражається даним фактом, що пуляє в себе з вогнепальної зброї.

Я так розумію, скоро плануються в широкому публічному доступі нові шокуючі подробиці "Пермської трагедії", що мають пряме відношення до діяльності одного з кремлівських "флігелів".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти